Rezultate 1 la 10 din 33

Subiect: Tu raspunzi la 'SMS'?

Afișare hibrid

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

@haos nu ne mai ramane decat sa facem conversia: 3 saptamani (timp Matt Mullenweg) = ? (timp X-ulescu Seopedia)
    Presupun ca i-ai trimis un mesaj lui Matt din proprie initiativa, in sensul ca nu scrisese ca are nevoie de ajutorul tau si tu i-ai prezentat o oferta, nu? Aici e vorba despre ceva mult mai simplu, din pc meu de vedere ... dar am inregistrat raspunsurile voastre si o sa deliberez zilele urmatoare

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de misticalriver Vezi Post
    @haos nu ne mai ramane decat sa facem conversia: 3 saptamani (timp Matt Mullenweg) = ? (timp X-ulescu Seopedia)
    Presupun ca i-ai trimis un mesaj lui Matt din proprie initiativa, in sensul ca nu scrisese ca are nevoie de ajutorul tau si tu i-ai prezentat o oferta, nu? Aici e vorba despre ceva mult mai simplu, din pc meu de vedere ... dar am inregistrat raspunsurile voastre si o sa deliberez zilele urmatoare
    Ca sa fiu off-topic... faci o confuzie intre raportul dintre munca si castig. Se zice ca cei care castiga cel mai mult lucreaza cel mai putin si invers Asa ca, s-ar putea ca in ecuatia ta sa iti dea ani =)) Glumesc bineinteles
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 30th January 2012 la 00:13.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de misticalriver Vezi Post
    Hehe, pai din conversia respectiva macar aflii un lucru sigur: ori nu se pricepe la managementul timpului ori nu-l intereseaza de tine. Ar trebui sa te inspiri din gluma lui Ursut, caci are si niste esenta in ea, doar cu umor poti sa treci peste situatiile care te deranjeaza
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

@haos O sa ma inspir adoptand aceeasi atitudine. Pare mai la indemana, zau
    Hai sa avem o saptamana buna. Mai buna decat cea din care a mai ramas doar o ora

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •