Erau 2 ursuleti si bicicleta nu era a lor.
------------------------------------
O clatita mergea prin desert si deodata ia sarit gemul.
Erau 2 ursuleti si bicicleta nu era a lor.
------------------------------------
O clatita mergea prin desert si deodata ia sarit gemul.
Asta nu poate intra decat la categoria bancuri. Primesc pe mail o oferta de la o domnisoara care se autopropune sa`mi scrie articole, vazuze pe blogul meu ca am nevoie. Iata o chestie care mi`a atras atentia:
Am luat`o imediat, nici pe seopedia nu gasesc content writeri asa buni. User serios, recomand.Am incercat sa imi fac si eu un blog despre diete (cu articole copiate in proportie de 90%), dar nu reusesc sa fac asta singura, am nevoie de cineva care sa imi dea o directie si de aceea am hotarat sa aleg o colaborare cum este aceasta despre care discutam acum.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Un tip si doua tipe la masa intr-un bar.
Tipul catre chelner:
-O bere la tap, iar la capre cate o limonada.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Doi ciobani merg la un restaurant mediteranean. Dupa ce citesc meniul îl întreaba pe chelner:
- Domnule drag, ce îs acelea fructe de mare?
- Caracatita, calamar, rac, creveti, raspunde chelnerul.
- Apoi bag de seama, zice unul dintre ciobani, dupa cum zici dumneata, ca vulpea, ursul si lupu îs fructe de padure!
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Mai multi nebuni intr-o camera, forfota, agitatie mare. Intra doctorul si intreaba pe unul: - Bai, ce se intampla aici ? Unul dintre nebuni - Noi suntem macaroane la fiert!!! Doctorul priveste intr-un colt al camerei si vede doi nebuni stand nemiscati si ii intreaba: - Pai si voi, ce stati asa ? - Noi ne-am lipit de oala.
Un politist opreste in trafic o masina care mergea in zig-zag.
- Ce-ati baut? il intreaba pe sofer pregatindu-se sa scrie procesul verbal.
- Trece acolo 6-7 beri, ca sigur nu stii cum se scrie Champagne.
La usa unui paznic de langa munti, stau 2 parinti si plang :
- Ieri copilul nostru a plecat in munti si nu s-a intors !
- Asteptati putin.
- Cum se numeste copilul?
- George Moldoveanu!
- Google, la mine!
Se apropie un caine imens.
- George Moldoveanu, ai inteles?
Cauta!
Peste ceva timp, se intoarce cainele si spune:
- La solicitarea dumneavoastra nu am gasit nimic in munti, dar in valea de langa munti am gasit 2.940 de copii cu numele de George si 3.249 de Moldoveanu.
Sa continui cautarea?
Două colege de serviciu. Una venea mereu îmbrăcată corespunzător vremii, cealaltă nu.
- Fată, cum știi mereu cum să te îmbraci? Când e soare îți iei pălărie, când plouă îți iei umbrela… La ce post meteo te uiți?
- Păi e simplu… În fiecare dimineață mă uit sub cearșaf să văd cum îi stă așezată lui bărbată-meu! Dacă e pe partea stângă înseamnă că plouă! Dacă e pe partea dreaptă înseamnă că e frumos afară!
- Păi și dacă e dreaptă?
- Dar ce, aia mai e vreme de ieșit din casă?
Doi soti se cearta deoarece el o inseala pe ea. Sotia ii spune suparata ca pleaca si isi va insela sotul cu primul barbat intalnit.Pe drum gaseste un betiv pe care il duce acasa. Ajunsi acasa, ea il intreaba pe betiv:
-Ce ai vrea sa faci?
-Sa beau!
-Du-te la frigider! Cand se intoarce de la frigider, ea in capot il intreaba:
-Ce ai vrea sa faci?
-Sa beau!
-Du-te la frigider! La intoarcere, ea e in bikini si il intreba:
-Ce ai vrea sa faci??
-Sa beau! Ea(enervata):
-Du-te la frigider! El, la intoarcere o gaseste goala.
-Ce ai vrea sa faci dragul meu?
-Treci… capra! Ea, fericita ca in sfarsit isi va insela sotul, se aseaza capra. El, urcandu-se cu greu pe ea, ii spune:
-Du-ma la frigider!
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)