Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: De ce sa ai un telefon cu android

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    android are prea multe buguri ... eu sunt fan ios.
    Nu stiu ce android ai testat tu, sau cine ti-a povestit despre el, dar eu pe SGS II am android 2.3.4 oficial si nu am intalnit niciun bug pana acum. De multe ori conteaza si pe ce dispozitiv ruleaza.

1nesco, multi dintre noi nu si-au luat smartphone pentru a-si beli ochii in el la filme sau alte tampenii. Eu unul il folosesc in principal pt email, widgeturi cu date real time din analytics si browsing atunci cand nu sunt la pc sau nu am unul prin preajma.

Ca sa nu mai spun ca altfel trece timpul atunci cand trebuie sa astepti pe cineva 20 de minute...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Android prin definitie are enspe mii de buguri, si nu-mi spune ca nu ti s-a intamplat niciodata sa ti se blocheze telefonu si sa trebuiasca sa ii dai restart din diferite motive pentru ca chiar nu te cred .

Prefer iOS la orice ora iar unul din motivele pentru care aleg iOS si nu Andriod este ca iOS este un sistem de operare care e controlat si testat de o firma care stie ce face si nu de enspe mii de developeri. Mai mult, la fel cum Andriod-ul are aplicatii gratuite asa are si iOS-ul, in plus iOS are parte si de Cydia si de Installous ( search google ).

Citat Postat în original de superbus Vezi Post
    android a devenit sistemul nr 1 de operare cand vine vba de telefoane mobile
    aproape toti marii producatori de telefoane mobile folosesc acest sistem ( mai putin nokia - care este un caz special)
    Flori cu maner. Android cu enspe mii de telefoane si tablete in spate contra iOS cu 4 telefoane si 2 tablete ... e ca si cum compari un magazin de cartier cu un lant national de supermarket-uri si zici: "da ... magazinu de cartier a fost luat de lantul national", lucru care nici macar nu e adevarat

Mobile Web Browsing Share Of iOS Goes Past 60% | Redmond Pie lectura placuta
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Android prin definitie are enspe mii de buguri, si nu-mi spune ca nu ti s-a intamplat niciodata sa ti se blocheze telefonu si sa trebuiasca sa ii dai restart din diferite motive pentru ca chiar nu te cred
    Telefonu nu mi s-a blocat niciodata din mai de cand il am, dar am patit sa mi se piarda o singura data semnalul la net si dupa un restart si-a revenit si inca o data s-a restartat singur in buzunar si cand l-am deblocat mi-a cerut pin-ul. Eu spun ca nu e o problema pt atatea luni de zile.
    In tot acest timp, iphone-ul 4 s-a blocat complet si a necesitat restart de cel putin 4-5 ori (ceva ceva stii tu ). Ambele au firmware oficial, deci niciunul nu a fost "crackuit".
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

am avut iphone 3g care nu mi s-a blocat nici macar odata ( il mai am dar nu-l mai folosesc ), iar in acest moment am un 3gs care la fel nu am fost nevoit nici macar odata sa ii dau restart si un 4 care mi s-a blocat de vreo 2 ori si am fost nevoit sa ii dau restart dar din cauza lui Cydia. Toate cele 3 au fost si sunt jailbreakuite deci si cu un soft modificat tot nu am avut nici un fel de problema.

Asta ca sa nu mai pun la socoteala faptu ca 3gu si acum merge impecabil, la fel ca si 3gsu ( care il am si pe ala de cativa ani ) si 4le ( care cred ca face 1 an si ceva ... naiba stie ca nu mai stiu cand mi l-am luat ). Cate samsunguri, htcuri si alte magarii au probleme hardware si cate iphone-uri ai auzit cu probleme hardware ...

Sunt de parere ca atunci cand cineva merita credit pentru ceea ce face il dau, iar apple cu iphone a reusit sa scoata un produs aproape impecabil cand vine vorba de hardware si software. Parerea mea
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Toate cele 3 au fost si sunt jailbreakuite
    (iPhone)
    Asta este un motiv pentru care sa ai un dispozitiv cu Android.

Hapiuc Robert este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

De acord, Android are cateva bug-uri dar este unul ditre cele mai bune pentru ca are extrem de multe aplicatii foarte folositoare. Nu conteaza ce smartphone am, atat timp cat pot sa primesc informatii in timp real de oriunde.

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    49
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

cei care o tot tineti sus si tare ca android e plin de bug-uri : imi puteti enumera si mie cateva bug-uri descoperite de voi ( nu "din auzite" , sau citite pe internet)
    chiar sunt curios .. eu folosesc android cam de la aparitia lui si pot spune ca este un sistem superior tuturor celor existente pe piata la ora actuala. chiar si peste iOS.

Balauta este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    20th October 2011
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    50
    Posturi
    37
    Putere Rep
    27

Implicit

Android cu enspe mii de telefoane si tablete in spate contra iOS cu 4 telefoane si 2 tablete ... e ca si cum compari un magazin de cartier cu un lant national de supermarket-uri si zici: "da ... magazinu de cartier a fost luat de lantul national", lucru care nici macar nu e adevarat
    Putem sa facem comparatie doar intre 2 firma samsung si apple, si primul a vandut cu 50% mai multe smartfonuri decat cei de la apple.
    Si la mine nu sa blocat niciodata Androidul, folosesc de aproape un an

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Balauta Vezi Post
    Putem sa facem comparatie doar intre 2 firma samsung si apple, si primul a vandut cu 50% mai multe smartfonuri decat cei de la apple.
    Si la mine nu sa blocat niciodata Androidul, folosesc de aproape un an
    apropo de semnatura lu superbus: stop ejacularii precoce ca vorbesti din auzite.

Here are the results of the top five best-selling mobile phone handsets directly from their new Smartphone Track service:
    iPhone 4 (Apple)
    iPhone 3GS (Apple)
    EVO 4G (HTC)
    Droid 3 (Motorola)
    Intensity II (Samsung)

Sursa: Apple iPhone 4 And iPhone 3GS Still Topping Smartphone Sales | Redmond Pie

Samsung/HTC si alte Android Smartphones sunt varianta low cost a Apple-ului si sunt cumparate de cei care nu isi permit/nu vor sa dea bani in plus ca sa aibe o calitate mai buna hardware/software, multumindu-se cu o varianta similara la un pret mai mic.

Este pe acelasi sistem ca si orice alt produs it:
    HDD Hitachi Deskstar 7K3000 2TB, 7200rpm, 64MB, SATA3 - 699 Lei
    HDD Western Digital Caviar Black 2TB, 7200RPM, 64MB, SATA3 - 1049 Lei
    Sursa: emag

Amandoua harduri sunt exact la fel ca si specificatii dar diferenta cred ca ar trebui sa ti-o dai singur seama

O seara faina.

Balauta este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    20th October 2011
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    50
    Posturi
    37
    Putere Rep
    27

Implicit

apropo de semnatura lu superbus: stop ejacularii precoce ca vorbesti din auzite.

Here are the results of the top five best-selling mobile phone handsets directly from their new Smartphone Track service:
    iPhone 4 (Apple)
    iPhone 3GS (Apple)
    EVO 4G (HTC)
    Droid 3 (Motorola)
    Intensity II (Samsung)
    b1.ro/stiri/economic/samsung-a-devenit-lider-la-vanzarile-de-smartphone-uri-depa-ind-apple-cu-50-14032.html
    Citisem si un articol in engleza pe com dar asta poate te lamureste
    itweb.ro/2011/10/29/samsung-a-depasit-apple-la-vanzarile-de-smartphone/
    si inca ceva, apple foloseste componente proiectate si fabricate de Samsung mai mult decat invers
    Deci este clar ca apple pierde teren
    Ultima modificare făcută de Balauta; 18th November 2011 la 14:10.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. iPhone vs. Android
    De George Ginghina în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 15th May 2011, 16:25
  2. Caut editor pentru blog despre Android
    De SeerKan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 12th January 2011, 16:42
  3. Concurs - castiga o aplicatie Android - Trip Journal
    De Marius Mailat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th May 2010, 12:54
  4. Telefon performant (pe speaker )?
    De pstefan75 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 5th May 2009, 18:01
  5. spam pe telefon - sms
    De emilian_anghel în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th December 2007, 14:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.