Din proprie experienta, pot spune ca este vb de o penalizare. Am patit la fel pentru un site nou, pentru care postasem comentarii pe bloguri in engleza, desi site-ul era pe alta cultura si la fel, pt keyword-ul principal eram pe penultima pagina. Tot din proprie experienta, zic ca se poate rezolva cu cateva Reconsideration Requests din Webmaster Tools, dar mai multe, nu doar una. Mie mi-a revenit site-ul undeva pe pag 3-4 dupa ce am trimis 3 requesturi la ei, desi de fiecare data imi ziceau ca totul e ok si nu este nicio penalizare manuala. Din pacate, aceeasi tehnica nu a mers pt alte site-uri. Mentionez ca e vb de niste site-uri pe care fac teste, deci nu-mi pasa ca rankeaza pe prima pagina sau nu...
@Matei s-ar putea rezolva daca ai sa continui sa adaugi continut bun, unic si sa incerci s-o iei mai usurel cu link-urile si pe cat posibil sa obtii link-uri de la site-uri cu autoritate, cum zicea si DanApoi, trebuie sa ai ceva rabdare, macar vreo 1-2 luni. Patience, my friend, is the key of success
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am gasit. merci, desi asta-i per subiect. Eu voiam sa-i dau lui Dan direct, dar oricum, ideea e aceeasi![]()

Apoi, trebuie sa ai ceva rabdare, macar vreo 1-2 luni. Patience, my friend, is the key of success
Răspunde cu citat