pe o pagina cu 5 postari si text putin ~ 100 cuvinte, care ar trebui sa fie densitatea cuvintelor cheie? (de exemplu: boxe ieftine)
pe o pagina cu 5 postari si text putin ~ 100 cuvinte, care ar trebui sa fie densitatea cuvintelor cheie? (de exemplu: boxe ieftine)
Am gasit AICI un articol foarte interesant pe care ar trebui sa il citesti.
Din experienta mea, densitatea in procente nu este importanta. Mult mai important este cum structurezi textul. In fiecare paragraf ar trebui sa ai "boxe ieftine", iar fiecare paragraf ar trebui sa aiba minim 100 de cuvinte. Daca in prima si ulitma propozitie ai expresia respectiva, te ajuta. Ideal este ca intr-un text suficient de lung (300 de cuvinte sa zicem) sa ai si un link extern cu o ancora asemanatoare (ex: boxe foarte ieftine) catre un site cu autoritate. Astfel, Google isi va da seama ca tu vorbesti despre boxele tale ieftine, dai si referinte catre altii, deci automat cu asta te ocupi si informatia pe care o prezinti e relevanta.
Raspunsul strict la intrebarea ta: o singura data "boxe ieftine" la fiecare 100 de cuvinte ar trebui sa fie ok.
@tymbark - ai dreptate, eu ziceam ca site-ul in sine nu e penalizat. Dupa cuvintele astea e clar ca se intampla ceva. Am mai cautat si alte expresii prezente pe prima pagina a lui zonazoster.info si la fel, nu apar in primele rezultate. Este posibil sa nu fie penalizat, ci doar sa rankeze foarte prost![]()
Trust, but verify.
Din proprie experienta, pot spune ca este vb de o penalizare. Am patit la fel pentru un site nou, pentru care postasem comentarii pe bloguri in engleza, desi site-ul era pe alta cultura si la fel, pt keyword-ul principal eram pe penultima pagina. Tot din proprie experienta, zic ca se poate rezolva cu cateva Reconsideration Requests din Webmaster Tools, dar mai multe, nu doar una. Mie mi-a revenit site-ul undeva pe pag 3-4 dupa ce am trimis 3 requesturi la ei, desi de fiecare data imi ziceau ca totul e ok si nu este nicio penalizare manuala. Din pacate, aceeasi tehnica nu a mers pt alte site-uri. Mentionez ca e vb de niste site-uri pe care fac teste, deci nu-mi pasa ca rankeaza pe prima pagina sau nu...
@Matei s-ar putea rezolva daca ai sa continui sa adaugi continut bun, unic si sa incerci s-o iei mai usurel cu link-urile si pe cat posibil sa obtii link-uri de la site-uri cu autoritate, cum zicea si DanApoi, trebuie sa ai ceva rabdare, macar vreo 1-2 luni. Patience, my friend, is the key of success
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am gasit. merci, desi asta-i per subiect. Eu voiam sa-i dau lui Dan direct, dar oricum, ideea e aceeasi![]()
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)