Am editat si am scos muzica... au ramas 70 de minute de conversatie.
Acum are 25 MB. Linkul il gasiti in Blogul al doilea din semnatura: succes.dublu.ro. Inca nu pot pune Live links.
Am editat si am scos muzica... au ramas 70 de minute de conversatie.
Acum are 25 MB. Linkul il gasiti in Blogul al doilea din semnatura: succes.dublu.ro. Inca nu pot pune Live links.
Mi se incarca ATAT DE GREU (am stat 30 de secunde si nimic) incat am renuntat sa vad ce e acolo.. Sorry.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
acum observ ca da mesaj : maximum bandwidth exceeded
il mut si va anunt. Nu prea am unde sa fac upload la 25 MB pt podcast. Stiti vreun serviciu free?
Ma bucur ca nu a`ti luat critica mea ca pe un afront experientei voastre.. si ma bucur ca vom mai auzi astfel de emisiuni cu tema SEO.
cine stie poate cand veti face urmatoarea emisiune puneti si un link live.. (aviz Dj`ului care se pricepe la internet) .. pana atunci ..numa` de bine ..
James: Perfect
Mascka: Spune ce te deranjeaza si ce nu ti-a placut, concret.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Mai Cristi... nu mi`a placut ca ai tratat cu superficialitate subiectul.. stiu ca nu a fost timp necesar dar totusi.. putin si bine..
data viitoare vreau sa te aud "mai pe felie"... acuma.. eu nu sunt familiarizat cu postul de radio respectiv.. nu cunosc toate datele problemei si pot gresi, dar tind sa cred ca nu ai zis nici macar 5% din cate cunosti despre SEO.. vrem mai mult.. mai mult.. vrem tot...![]()
Ultima modificare făcută de Mascka; 26th June 2006 la 22:34.
Pai cand sa zica daca au fost atatea melodii![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)