Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Ce vor blogerii?

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

Da, pentru inceput, pana voi ajunge la nivelul la care spunea Nic, voi fi nevoit sa apelez la colegii nostrii de pe forum in privinta scrierii articolelor.

Dar distractia va incepe atunci cand voi gasi persoane din domeniu care sa scrie articole/stiri pentru mine, numai ei vor sti cu adevarat sa puna punctul pe "I" , vor sti sa isi sustina punctul de vedere, vor sti sa nasca controverse intre liderii din domeniu ... si abia atunci va incepe lumea/presa sa vorbeasca despre site-urile mele ...

Sa speram ca voi ajunge si in acest punct ... pana atunci .. mult succes tuturor

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    41

Implicit

Sa lucrezi cu o echipa nu insemana numai sa gasesti oameni sa scrie. pentru mine asta a fost cea mai simpla parte in cadrul unui proiect.

In primul rand eu vad fiecare afacere ca un parteneriat in care ii expui clar ce are el de castigat si ce oferi tu. Unii vor expunere, altii vor bani, altii nu vor nimic, altii vor fi atat de incuiati incat isi vor inchipuii ca tu castigi o groaza de bani si nu vor vrea nici in ruptul capului sa te ajute.

Cand am scris articolul in care cautam colaboratori m-am trezit si cu cateva comentarii de genu "de ce sa muncesc pentru tine si nu pentru mine" si in ziua de azi e usor sa instalezi un blog sau sa iti faci un cont pe blogspot.com, wordpress.com i3.ro si sa incepi un blog.

Asta e prima intrebare la care v-a trebuii sa ai raspunsul. Daca nu-l ai astepti pana am eu timp sa scriu un articol detaliat despre munca in echipa.

Apoi bloggerii care vor expunere, eu sunt unu din cazuri. Nu iti voi scrie guest posturi in fiecare luna pentru asta. Voi scrie un guest post gratis pe un blog, apoi luna viitoare voi scrie altul pentru un alt blog si tot asa. Pentru ca daca vreau expunere o vreau in cat mai multe locuri. Bloggeri care vor expunere sunt destul de putini si eu nu reuses sa scriu mai mult de un guest post pe luna. Mai mult chiar pana acum 2-3 luni (desi scriu de 4 ani pe blog) nu vroiam sa aud de guest posturi, desi sunt bune si astea pentru un blogger.

Deci v-a trebuii sa stii sa ii motivezi, si daca tu vrei sa faci 100 de bloguri si sa ai oameni care sa scrie iti zic de pe acuma ca o sa fie FAIL. Daca studiezi ce scrie prin cartile de marketing o sa vezi ca nu poti conduce o echipa mai mare de 10 oameni in general. Si 10 e deja mult dar am zis sa fiu eu optimist.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

Ai pus accent pe absolut toate aspectele, dar nu mi-ai inteles ideea
    Sa pun articole pe bloguri nu e o problema... Eu vreau sa gasesc oameni care sa-mi adauge mie continut pe site, nu pe blogurile lor, nu pe alte bloguri, ci doar pe site-urile mele ... problema este ca nu am nevoie de "orice echipa" .. ci NUMAI SI NUMAI din domeniul in care activez eu , care sa stie totul despre, sa stie sa scrie fara sa le spun eu ce sa scrie ... sa scrie pentru ca numai in domeniul asta se pricep ...

Sunt constient ca niste bloguri "satelit" mi-ar ajuta ... dar pe mine ma intereseaza oamenii si cunostintele lor in domeniu ... dar cu multa munca, poate intr-un an ajung la acel nivel in care imi va fi usor sa-i "motivez" pe acest tip de oameni, indiferent de preferintele lor

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •