Cat timp a trecut de la efectuarea platii? Exista o lege care da posiblitatea sa anulezi in termen de zece zile orice contract la distanta, fara un motiv anume (cauta textul legii sa vezi exact). Acum nu stiu cum se aplica in cazul asta, ca ei pot motiva ca tu ramai cu codul sursa.
Eu insa am trecut printr-o situatie de genul recent. am comandat o carte care a intarziat. am trimis e-mail si l-am primit cu prea mare intarziere. Apoi au incercat sa ma sune cica, ca sa-mi livreze cartea dar n-au dat de mine. Insa daca incercau acasa, era cineva (io asa inteleg livrarea la domiciliu, si sa sune doar daca nu te gaseste). Oricum, cu sau fara vreo parte din vina atribuita si mie, cert e ca m-am enervat si am zis ca vreau sa anulez tranzactia si sa imi trimita banii inapoi, pe baza legii respective. Si s-au conformat.
http://www.legi-internet.ro/lgcontrdist.htm"Art. 8. - �n cazul exercitării dreptului de denunţare unilaterală a
contractului de către consumator �n condiţiile art. 7, comerciantul are
obligaţia să ramburseze sumele plătite de consumator fără a-i solicita acestuia
cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face �n cel
mult 30 de zile de la data denunţării contractului de către consumator."

Răspunde cu citat