Eu n-am vrut sa mai comentez nimic in continuare, pentru ca nu vreau sa iscam inca o cearta, dar trebuie sa-mi exprim parerea. Eu dau rating negativ atunci cand vad ca un user are o rea intentie si asa mi se par multe din posturile tale. Toti incercam sa avem discutii constructive, din care sa tragem o concluzie. Lucrurile se schimba des in SEO si testele pe care le facem ne ajuta sa ne dam seama ce s-a schimbat si ce nu. Daca tu stiai deja un lucru, asta nu inseamna ca toti ceilalti il stiau sau erau siguri de el. Si chiar daca stiai si vroiai sa spui asta, o puteai face intr-un mod mai placut, fara sa-l jignesti pe cel care a postat asta. Si exemple ca asta sunt multe.
In plus de asta, sunt multi care se plang ca au primit rating negativ si sunt convinsi ca e de la tine. Au fost destul de multi nemultumiti care m-au contactat fie pe PM sau pe IM.
P.S. Si eu folosesc reputatia ( pozitiva ) ca o modalitate de a multumi orice intentie buna de pe forumul asta, fie un test, un link folositor sau un sfat. Prin asta sper ca userul sa simta ca face ceva folositor si sa continue sa faca asta.

Răspunde cu citat