Postat în original de
Nic
Toate siteurile de profil urmeaza tactica asta generala, intai te listeaza gratuit, si apoi treptat treptat ii inlocuiesc pe cei listati cu cei care platesc.
Despre siteul prezentat mai sus de mine, nu e al meu, dar am dat de ei in offline, deci nu doar am auzit online.
Si modelul lor are success pentru ca majoritatea psihologilor prezenti acolo nici macar nu au site propriu daca iti vine sa crezi. Ei se prezinta pe ei, si isi listeaza nr de telefon si atat.
Cand m-am uitat eu pe el, din 141 de cabinete listate, doar 58 aveau websiteuri personale, in timp ce restul de 83 nu aveau deloc.
Iti dai seama ce upsell poate sa faca in combinatie cu o firma de webdesign, sa le ofere psihologilor care nu au siteuri personale dar platesc pentru listare oportunitatea unui site mic de prezentare de 5 pagini - un template general, scos pe banda rulanta, preturi ieftine. Au deja baza de clienti targetata.
De acord cu tine. Sunt nise din offline ce sunt foarte dificil de promovat si isi pot gasi o mare parte din clienti in mediul online. Un foarte bun exemplu este cel prezentat de tine. Cand cauti un cabinet psihologic, in cazul in care nu stii deja unde este amplasat in cadrul orasului, in cauti online. Tot asa si in cazul avocatilor, etc.
Dar vezi tu, am ajuns la ceea ce spuneam si eu la inceput, adica nu advertising clasic, ci alternative pentru acesta.
Haideti sa continuam lista cu idei de websiteuri, revin in 20 de minute si verific si eu listele cu idei sa vad ce pot pune aici.
Ultima modificare făcută de Nic; 22nd January 2011 la 20:54.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.