cauta pe winehq vezi ce au mai scos baietii.
a propos: dc e cineva interesat de subiect si nu stie, exista (de multicel) crossover (un wine dezvoltat de Xandros) care compileaza aplicatii de windows gen office, photoshop, corel ...
Ultima data cand am verificat aveau compatibilitate cu office xp (poate s-au imbunatatit intre timp.
partea proasta e ca se plateste.
partea buna e ca e inclus in distroul de xandros la care sunt distributii gratis.
partea proasta e ca Xandros e facut pe kernel 3 asa ca..... mai greu cu driverele si compilarea lor.
bafta.
Ultimele wine, din cate stiu au suport ptr tot felul de jocuri (cred ca si ptr Rome).
Later: lasa ubuntu si incearca un distro ca lumea (recomand Slackware 10.2).
later later: cu crossover se poate compila se setul complet de macromedia. poate e de folos cuiva care vrea sa gaseasca o alternativa, Nu ca s-ar pune problema licentei pe macromedia insa Garcea oricum nu are de unde sa stie cum si unde sa caute, in special pe linux
.

: cu crossover se poate compila se setul complet de macromedia. poate e de folos cuiva care vrea sa gaseasca o alternativa, Nu ca s-ar pune problema licentei pe macromedia insa Garcea oricum nu are de unde sa stie cum si unde sa caute, in special pe linux
.
Răspunde cu citat