Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Internet Explorer 6 - site cu buguri. Ce faceti?

Afișare hibrid

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Intrebarea este cat te costa sa aduci sau sa pierzi 10% din vizitatori? Eu zic ca merita, orice disfunctionalitate a site-ului in unul din browsere determina si o imagine negativa, lipsa de profesionalism, etc.
    Eu nu as avea incredere sa cumpar de pe un shop on-line daca nu se vede bine intr-un anumit browser, as considera ca daca nu este in stare sa faca ceva asa simplu, pot avea mari probleme de securitate.
    Ai vazut ce a facut youtube in aceasta problema? Inspirate de la ei.
    Eu deocamdata ma renuntat la css sprite petnru ca nu imi mergea bine in IE6 pana cand rezolv problema
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Eu nu as avea incredere sa cumpar de pe un shop on-line daca nu se vede bine intr-un anumit browser, as considera ca daca nu este in stare sa faca ceva asa simplu, pot avea mari probleme de securitate.
    cred că dacă aș avea IE6 ultimul lucru la care m-aș gândi este ca alții au probleme de securitate.
    să ne gândim un pic la profilul unui utilizator de IE6 și vom înțelege, sper eu, că nu este un client pentru un magazin online
    -în primul rând are un computer vechi (IE7 a fost lansat în octombrie 2006) - nu investește în tehnologie, hardware
    -neavând acces la updateuri - altfel Microsoft l-ar fi "ajutat" să treaca la IE7. Asta înseamnă că are Windowsul piratat (80-90%, estimare proprie), sau updateurile sunt dezactivate. - nu investește în software
    -nu este cunoscător (sau măcar interesat) de tehnologii noi, și nu are prieteni care să-l împingă de la spate (altfel ar fi avut Firefox măcar). Vi se pare că un asemenea personaj ar face cumpărături de pe net?
    Deci, eu nu consider că redirectându-l către o altă pagină pierd un client, ci mai mult că-i fac un bine. Dacă chiar e un utilizator "inocent", doritor de cumpărături online, e posibil să ia informațiile servite ca un sfat bun, și să treacă altă dată cu o comandă.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema incarcare site in Internet Explorer
    De Consumatorul în forumul Client side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th January 2009, 00:15
  2. Internet Explorer 8
    De arrasoft în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 1st September 2008, 21:38
  3. .png transparent in internet explorer
    De necropsique în forumul Client side
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 22nd June 2006, 13:02
  4. Internet Explorer 7 Blocking Google Adsense?
    De Toto în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 14th February 2006, 23:59
  5. Noul Internet Explorer 7... vine si cu bug-uri
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 6th August 2005, 12:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •