Care credeti ca sunt implicatiile din punct de vedere legal ale unui forum de consumatori de etnobotanice?
am cautat prin .ro si nu am gasit nimic serios. doar magazinashe cu 10-20 de posturi si atat.
Care credeti ca sunt implicatiile din punct de vedere legal ale unui forum de consumatori de etnobotanice?
am cautat prin .ro si nu am gasit nimic serios. doar magazinashe cu 10-20 de posturi si atat.
Ultima modificare făcută de ibaldazar; 4th November 2010 la 16:08.
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Poti face, ce ar fi ilegal sa vorbesti de plantele care se vand legal pe piata? Modul in care le mesteca sau inhaleaza?
Din cate am auzit pe la tv, Iasiul ar fi cuibul etnobotanicelor in Romania ! Deci clienti sunt si online si offline!
Are o cunostiinta unul ( drugforum.ro ). Nu cred ca e vreo problema legala si cred ca ar fi ok daca ai gasi ceva afiliere![]()
off:
Ce disclaimer marfa au astia:
"Acest site este dedicat in intregime plantelor etnobotanice rare. Noi ne adresam in special acelor colectionari privati pasionati de plantele etnobotanice rare. Scopul declarat al acestui site este unul pur informativ si apoi unul comercial!"
Mie unul mi s-a parut foarte amuzanta chestia asta... Daca ei scapa fara nicio problema in modul asta, cu atat mai mult tu nu vei avea nicio treaba,
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Pana se pune cineva cu tunul pe ei, daca nu ai un spate puternic in procuratura, politie sau politica eu zic sa stai linisitit. Riscul este mult prea mare si castigul nu cred ca merita. In plus poti avea si ceva oameni pe constiinta.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Riscul sa? Mie mi se pare ca s-au pus deja pe ei (a doua oara, ca dupa prima au revenit in forta).
Insa nu vad ce-ar fi ilegal sa scrii despre asa ceva, atata timp cat nu vinzi (si chiar daca vinzi, atata timp cat vinzi ceva ce este legal spre a fi vandut).
Nu incurajati consumul de droguri, da-i naibii de botanisti, nu-i vedeti pe la stiri cum ajung terminati prin spitale? Saptamana trecuta am vazut pe unul ca si-a bagat amicul in coma dupa ce a delirat si la injunghiat. Mai buna ar fi o initiativa impotriva consumului, un blog cu subiecte in domeniu...
Incurajam prostia si dupa aia ne plangem de lumea in care traim...
Ultima modificare făcută de Eradu; 4th November 2010 la 18:13.
Radu.. nu incurajeaza nimeni prostia si crede-ma: nici consumul de droguri. Personal, citesc despre DMT si alte chestii de genu si cu toate astea, inca nu m-am apucat. Cu cat un subiect este mai tabu cu atata va fi mai interesant pentru tineri. Cu cat il discutam mai deschis cu atat li se va parea mai lame.
Cine este predispusul consumului va ajunge oricum cu sa fara un site pe care se discuta chestii de genul asta liber. Ba mai degraba, dupa ce ai gasit un post despre un tip care vede filme straine fara subtitrare exista mari sanse sa spuna NU.
Apropo, comertul nici nu intra in discutie...problema e ca probabil 10% din posturi vor fi cu numere de telefon si ofertedeci.. forumul va necesita moderare amanuntita
Ultima modificare făcută de ibaldazar; 4th November 2010 la 18:38.
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Apucate de o alta afacere mai bine, nu aloca resursele intr-o afacere care la un moment dat va trebui sa o inchizi
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)