StimateDomn/Doamna!
Am fi
onoratidaca am putea incheia o afacere cu Dumneavoastra. Deoarece nu vrem sa
vaderanjam cu scrisori nedorite, cerem acordul Dvs. ca sa va trimitem
ofertanoastra. Daca sunteti interesati de aceasta oferta va rugam sa ne raspundeti.
In cazul incare v-am creat neplceri cu aceasta scrisoare, ne cerem scuze
Oferta noastra este deosebita, suntem convinsi ca o sa va intereseze.
Va multumim
Cu stima si respect
Horea Alexandru
Tg-Mures- Romania
The content of this communication is classified as Europa Electro Tg-Mures Romania Confidential and Proprietary Information. The content of thiscommunication is intended solely for the use of the individual or entity towhom it is addressed. If you are not the intended recipient you are herebynotified that any disclosure, copying, distribution or taking any action inreliance on the contents of this information is strictly prohibited and may beunlawful. If you have received this communication in error, please notify usimmediately by responding to this communication then delete it from yoursystem. Thank you for your assistance in preserving the confidentiality of ourcorrespondence and please accept our apology for any inconvenience.
Prezentul mesaj constituie o Informatie confidentiala si
esteproprietatea exclusiva a Europa Electro Tg-Mures Romania . Mesajul este adresat numai persoanei fizice sau juridicementionate ca destinatara.
In cazul in care nu sunteti destinatarul vizat, vaaducem la cunostinta ca dezvaluirea, copierea, distribuirea sau initierea [/b]unoractiuni pe baza prezentei informatii sunt strict interzise si pot atrageraspunderea civila si penala. Daca ati primit acest mesaj dintr-o eroare,
varu gam sa ne anuntati imediat, ca raspuns la mesajul de fata, si sa-l
stergetiapoi din sistemul dvs. Va multumim pentru sprijinul acordat in
pastrareaconfidentialitatii corespondentei noastre si va rugam sa acceptati
scuzelenoastre pentru orice inconvenient creat