Sau mie, ca nu am masina ! :)) :))
Versiune printabilă
Sau mie, ca nu am masina ! :)) :))
O donez pentru o suma modica :D
perfect, o iau eu fara oglinzi atunci :)
starting bid 5.000euro :D
dau 5000 si-o bere. am eu grija sa nu i se mai fure oglinzile :D
Poti pune ca si adeziv silicon din acela transparent pe spatele oglinzii, astfel incat sa adere pe suprafata din spate. Dupa ce se intareste, se transforma in ceva gen cauciuc f. dens. Daca adera bine pe spatele oglinzii, 100% nu o mai poate scoate fara ceva gen cutter.
Sf-uri ma oamenilor. Cea mai sigura metoda e sa o pui in garaj, e clar :)
Cel mai bine mergi fara oglinzi. Am vazut o gramada de femei care merg cu ele pliate, deci se poate. Ca lovesc masina zilnic e partea a doua :D
Cred ca tine si de ghinion sau Karma, de exemplu mie nu mi sa furat nimic niciodata de la masina si am uitat de multe ori masina descuiata in parcare. In schimb la aceeasi masina cand era taital meu cu ea i sau furat de multe ori cate ceva, o data inclusiv au desfacut butucul de la roata sa ii scoata o piesa, si tata o lasa mereu cu alarma pusa, si asta i se intampla si cnad pleaca cu masina lui si cand a plecat si cu masina mea. Asa ca punete bine cu doamne doamne si eventual pune si o camera de supraveghere sau mai multe, dar vorbeste cu cineva care stie legea ca nu ai voie sa le pui oricum
deci ai rezolvat ceva cu prietenul tau pomu' ?:)