Angajeaza un paznic de la BGS sau ceva asemanator. Nu cred ca e foarte scump si daca gasesti persoana potrivita s-ar putea sa ai satisfactie maxima :D
Versiune printabilă
Angajeaza un paznic de la BGS sau ceva asemanator. Nu cred ca e foarte scump si daca gasesti persoana potrivita s-ar putea sa ai satisfactie maxima :D
E aberant ce se intampla in tara asta. Pe cuvant.
Am intalnit si eu un tip care aveam o cunostinta comuna cu oglinzi inscriptionate cu alt nr. decat cel al masinii si cand l-am intrebat de ce, a spus nu prea sigur pe el ca alea erau numerele vechi ale masinii :)
Mie mi se pare penibil, aia care le cumpara nu se gandesc ca poate se intalnesc cu proprietarii prin oras?
Mutate in Sibiu :) Eu n-am patit niciodata treaba asta, cei drept nu am seria 7... si e orasul mult mai mic, te mai cunoaste lumea :D
ps: nosfer are oglinziile legate cu sarma, am vrut sa mi le fac cadou odata :))
Da, mie mi le-a prins mecanicul cu sarma in interior in jurul suportului cumva. Poa' sa traga da ele mult si bine ca nu rezolva nimic. In schimb mi s-au furat stergatoarele de la BMW de 2 ori si ... wait for it... un plastic de la manerul stanga spate de la usa. Era vreo 60 lei nou.
E criza frate
Mie, de 5 ani, de cand am masina, nu mi-a luat nimeni nici macar steluta.
Asta cred ca ar fi un caz rar in Bucuresti.
In schimb, te "busheste" lumea si apoi pleaca. Asa-i Nos? :P
Eu n-am avut niciodata probleme d-astea in 3 ani. Acum 2 ani stateam intr-o zona unde era foarte ingust unde parcam si o mai gaseam zgariata. De furat, nu mi-au furat niciodata nimic.
Din cate imi dau seama e o zona de case, iar pe strada nu prea e circulatie noaptea. Daca le-a furat de mai multe ori e acelasi individ, maxim 2. Eu as pune camera de luat vederi (am si facut asta dar la o locatie din oras, am luat camere ieftine a/n dar care vedeau perfect noaptea) si mers cu imaginile la politie. Eventual, cumparat cu 20 lei (la dedeman cred) un reflector cu senzor. Daca ti-e ca deranjezi vecinii, il directionezi catre propria casa. Efectul e acelasi. Daca-i viziteaza politia cu problema asta, la tine nu mai vin, se vor muta la vecini.
Asta e, trebuie sa te baricadezi si sa-ti iei masuri de precautie. Personal am asistat aici in Timisoara, intr-o zona de case destul de centrala, cum un cetatean a sarit gardul (de la strada) de vreo 3m ca sa fure un furtun de gradina rulat pe tambur. Doar ca nu a calculat ca trebuie sa sara inapoi gardul cu tamburul in mana si n-a reusit :). Eu eram in vizita in casa respectiva :). Asa ca oglinzile de bmw sunt aur curat :).