Bai fratilor.
Voi ce ati facut ca sa nu va mai vi se fure oglinzile ?
Inscriptionari (sablat), tot felul de antifurturi metalice, lipita oglinda cu poxipol de suportul din oglinda etc.
Nimic nu merge aparent.
Bagami-as banii la cec.
Versiune printabilă
Bai fratilor.
Voi ce ati facut ca sa nu va mai vi se fure oglinzile ?
Inscriptionari (sablat), tot felul de antifurturi metalice, lipita oglinda cu poxipol de suportul din oglinda etc.
Nimic nu merge aparent.
Bagami-as banii la cec.
o solutie rapida! schimba masina :))
Ti le fura din acelasi loc? (ma refer la masina evident :)) ).
Daca vin sistematic, cauta sa le faci un mic flagrant cumva, cu niste baieti rai. Baga aia o mama de bataie in ei si poate le trece. E mai greu de pus in plan asta, dar cred ca e f eficienta :))
1. Eu as prinde o sarma in spatele oglinzilor, cu 220 V pe ea :)
Bineinteles, solutia e buna daca masina e in fata blocului si ai un prelungitor suficient de lung.
2. O alta chestie ar fi sa lipesti niste ace fine pe oglinda, iar pe spatele ei un biletel pe care sa scrie: Tocmai ai luat sida, fraiere. Pun pariu ca dupa o faza ca asta, se linisteste pe veci...
3. Ma gandesc ca daca ai lipi peste oglinda un sticker fin, ceva care sa creeze o iluzie cum ca oglinda e crapata, nu ar mai prezenta interes pt hoti
4. Poate un modul pt vibratii atasat la alarma masinii i-ar tine pe hoti la distanta.
5. Le lasi si tu lipiti pe oglinda un 10 lei acolo, astfel daca deveniti prieteni iti vor lasa masina in pace
6. Schimbi masina, iti iei o japoneza :)
e posibil ca dupa sa iti faca masina praf...Citat:
2. O alta chestie ar fi sa lipesti niste ace fine pe oglinda, iar pe spatele ei un biletel pe care sa scrie: Tocmai ai luat sida, fraiere. Pun pariu ca dupa o faza ca asta, se linisteste pe veci...
SF :)
SF si asta + ar trebui sa caut donatori de sange pentru efect.Citat:
Problema este ca hotii nu se uita la oglinda noaptea. O fura. O fura si cu inscriptionari cu numarul si telefonul pe ea, o fura si sparta. Mai tarziu se uita la ea si decid daca o arunca sau o vand in Vitan.Citat:
3. Ma gandesc ca daca ai lipi peste oglinda un sticker fin, ceva care sa creeze o iluzie cum ca oglinda e crapata, nu ar mai prezenta interes pt hoti
Asta da, este posibil, dar habar nu am ce presupune.Citat:
4. Poate un modul pt vibratii atasat la alarma masinii i-ar tine pe hoti la distanta.
10 lei pe zi, 30 de zile pe luna = mai bine cumpar lunar oglinzile :)Citat:
5. Le lasi si tu lipiti pe oglinda un 10 lei acolo, astfel daca deveniti prieteni iti vor lasa masina in pace
Am deja una. Toyota Avensis. Mi-a spart-o si pe asta de doua ori. Oglinzile nu le-a furat, recunosc.
:) auzi da in ce zona stai? ca eu chiar caut sa ma mut acum si sa nu ma fac vecin cu tine
Ataşament 1666
Eu stau intr-una din zonele alea verzi/albastre.
Ce cartier e ala din Sud-Vest de-i tot rosu? :)) Sa stiu sa-l evit daca ajung prin Bucuresti :P
si mie mi le-au furat o singura data pana acum, daca intri pe forumul la bmw o sa vezi un topic cu zeci de pagini :)
iti parcezi masina mai in siguranta, le iei in casa de fiecare data :)
ps:chiar daca ai casco e deranj pana ti le da , tot trebuie sa ajungi pe la politie sa dai declaratii...
ps 2: ai seria 7 sau x6 ?:D