-
Mai Cristi, am auzit ca la Mercedes au un fel de protectie antifurt, vine pe marginea oglinzii o rama ("tabla") frumoasa de crom, care se vede si bine iar geamul oglinzii numai iese din carcasa, pur si simplu nu-ti incap degetele sa tragi de ea, nu stiu sigur ca nu m-a interesat, la Mercedes nu se fura asa tare ca la Bmw, eu zic sa intrebi la reprezentanta BMW, poate au scos si ei asa ceva...
Ar mai fi o varianta (am vazut chiar de curand la un Bmw seria 3) cu doua spite de bicicleta puse sa tina geamul, dar e tiganeala...se vede urat rau..:))
Un prietent cu un seria 5 si-a pus oglinzi taiate la geamgiu, dupa 3 zile i-au fost furate si alea....si culmea nici nu aveau marginile finisate deci te taiai in ele, dar asta nu au inpiedicat hotii sa le fure :)
P.S. Chiar am gasit pentru Mercedes S class intr-adevar exista sulutie sigura si eleganta: http://www.eagleday.com/mechmisuw.html
-
1 Ataşament(e)
Ataşament 1667 Solutie antifurt :))
-
Saracul NOS :)) Ce-am mai putut rade atunci
Citat:
Postat în original de
dragoserv
Nici chiar asa... imi cumpar masina blindata atunci
-
@Okiagr, da asa este, este zona de case. Si nu este numai unul care fura, Sunt mai multi. Pe unul l-am fugarit si nu l-am ajuns ca nu am conditie fizica ca un smenar d-asta. Pe altul l-am vazut de la geam, si pana sa ajung jos a disparut, altadata nu am vazut nimic, dar sigur era altul.
Sa ma ierte D-zeu, dar toti erau tigani. Cu riscul de a fi rasist, as spune ceva aici, dar nu am voi public, ca asa scrie in regulament :)
Dragos, M-am CACAT pe mine de ras la poza aia. Jur. + Da, doar oglinzi de Bmw se fura. La fostul Audi A6 nu mi-a furat oiglinzile. Doar mi-a spart-o si a furat un Orbit.
Nu stiu care e faza cu Bmw-urile. De ce nu se fura si la Audi, Mercedes, Porsche si alte marci. Doar la BMW frate.
Cred ca schimb masina IAR lol.
-
n-o schimba :D
invata sa le dai jos,dai maxim spre geam si iti incape degetul lejer ;) dupa scoti cele 2 fire si le-ai luat acasa :) (iti ia sub 1 minut ambele)
trebuie sa fi putin atent sa nu se rupa una din cleme :P
ps:sa nu se intelega gresit, nu fur :)) , dar sunt patit si le-am mai luat in casa
-
Iti dai seama cum e faza asta ? Ma apuca rasul, sa mor io.
-
Pai BMW am si eu deasta iti spuneam ca in Sibiu nu am patit asta. In orice caz, e cam penibil sa-ti iei oglinziile in casa :))
-
Nu sunt posesor de masina si nu stiu exact cum se scoate oglinda. Presupun ca iti fura doar oglinda propriu zisa (partea de sticla). Cred ca se poate scoate oglinda, si da pe partea din spate cu un adeziv (Poxipol, Poxilina etc.) si introduce il locasul ei, astfel incat se adere la suprafata din spate.
Dupa ce o sa se intareasca nu va mai fi la fel de usor de scos. :D
-
cristi, cel mai usor... doneaza-mi mie bmw-ul tau ca sa scapi de probleme. Promit sa am grija de masina :))
-