Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Cenzurarea injuraturilor pe internet

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Hai mai baieti....in ultimele zilele, de cate ori intru pe seopedia, gasesc numai comentarii lasate parca de copii la 12-14 ani are nu gandesc deloc.
    Voi ori nu intelgeti deloc despre ce e vorba, ori nici macar nu incercati sa intelegeti ori traiti intr-un mediu in care injuraturile sunt obligatorii. Bine, nu ii bag in oala asta pe cei are posteaza doar ca sa isi mareasca numarul de posturi, cu ei situatia e clara.

Din ce am inteles eu, si de fapt e scris clar si in primul post, ca citat:
    "„Propunem o regulă de bun-simț, aceea ca fiecare administrator de site să utilizeze un filtru care să blocheze publicarea acelor texte cu un conținut injurios. Comentariile negative pot fi exprimate și fără a fi folosite cuvinte/expresii care nu se găsesc în dicționarul limbii române. Nimeni nu este obligat să respecte regula bunului-simț. Este însă responsabilitatea fiecărui administrator să ofere publicului, și în special copiiilor și tinerilor, platforme informaționale, de divertisment și de dezbateri constructive, corecte, și prin utilizarea unui limbaj adecvat. Această responsabilitate poate fi asumată sau nu "

Nu vi se pare normal? Adica ai ceva negativ de spus, o spui intr-un mod civilizat. Nu te apuci sa injuri ca bou. Mai ales ca in spatele calculatorului, de unde e asa simplu sa arunci orice porcarie.
    Pe principiul vostru eu acum, ca am o parere opusa, ar trebui sa va injur cat am chef. Cu morti, cu raniti, cu bagat, cu scos. Ca deh, nu trebuie sa fiu cenzurat.
    Exact cum pe strada nu ai voie sa injuri asa nici pe internet nu ar trebui sa ai voie. Nu vi se pare normal si de bun simt?
    Nu ati vrea sa fim si noi putin mai civilizati? Sau va sunt chiar asa de dragi injuraturile? Voua va place sa va injure lumea?

Va rog, eu mai citit o data si spuneti, coerent, de ce o tampenie chestia asta. Atata timp cat injuraturile sunt amedate in offline (cel putin teoretic) nu ar trebui sa fie la fel si in online?
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Hai mai baieti....in ultimele zilele, de cate ori intru pe seopedia, gasesc numai comentarii lasate parca de copii la 12-14 ani are nu gandesc deloc.
    Voi ori nu intelgeti deloc despre ce e vorba, ori nici macar nu incercati sa intelegeti ori traiti intr-un mediu in care injuraturile sunt obligatorii. Bine, nu ii bag in oala asta pe cei are posteaza doar ca sa isi mareasca numarul de posturi, cu ei situatia e clara.

Din ce am inteles eu, si de fapt e scris clar si in primul post, ca citat:
    "„Propunem o regulă de bun-simț, aceea ca fiecare administrator de site să utilizeze un filtru care să blocheze publicarea acelor texte cu un conținut injurios. Comentariile negative pot fi exprimate și fără a fi folosite cuvinte/expresii care nu se găsesc în dicționarul limbii române. Nimeni nu este obligat să respecte regula bunului-simț. Este însă responsabilitatea fiecărui administrator să ofere publicului, și în special copiiilor și tinerilor, platforme informaționale, de divertisment și de dezbateri constructive, corecte, și prin utilizarea unui limbaj adecvat. Această responsabilitate poate fi asumată sau nu "

Nu vi se pare normal? Adica ai ceva negativ de spus, o spui intr-un mod civilizat. Nu te apuci sa injuri ca bou. Mai ales ca in spatele calculatorului, de unde e asa simplu sa arunci orice porcarie.
    Pe principiul vostru eu acum, ca am o parere opusa, ar trebui sa va injur cat am chef. Cu morti, cu raniti, cu bagat, cu scos. Ca deh, nu trebuie sa fiu cenzurat.
    Exact cum pe strada nu ai voie sa injuri asa nici pe internet nu ar trebui sa ai voie. Nu vi se pare normal si de bun simt?
    Nu ati vrea sa fim si noi putin mai civilizati? Sau va sunt chiar asa de dragi injuraturile? Voua va place sa va injure lumea?

Va rog, eu mai citit o data si spuneti, coerent, de ce o tampenie chestia asta. Atata timp cat injuraturile sunt amedate in offline (cel putin teoretic) nu ar trebui sa fie la fel si in online?
    Personal, mi se pare anormal sa ingradeasca libertatea de exprimare, nu e vorba de injuraturile in sine.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Pai aici era vorba de injuraturi si doar de ele.
    Sa inteleg ca tie ti se pare normal daca as incepe sa iti spun " ba p***a proa*** gandesti ca un c*r nesp**** in loc sa ma exprim civilizat ? Ca na, nu imi e ingradita libertatea de exprimare.
    Poti sa scrii tu 100000 de articole despre cum nu ii suferi pe politicieni si mai stiu eu ce probleme ai. Dar in mod normal, fara a folosi injuraturi.
    Cum spuneam, ati citit despre ce e vorba?

Si da, oricat ne-am dori unele lucruri trebuie ingradite. Daca fiecare am putea face ce ne taie capul, ne-am da in cap pe strada (ca e libertate,nu) si nu s-ar intampla nimic apoi.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Just for fun: link

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Internet Explorer 8
    De arrasoft în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 1st September 2008, 21:38
  2. Dating pe internet ?
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 14th July 2008, 14:49
  3. Magistrala Internet
    De Seo_clean în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th August 2007, 21:06
  4. Internet of the future
    De necropsique în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd June 2006, 12:03
  5. Pc To Fax Via Internet
    De Toto în forumul Bar, lobby...