Postat în original de
Seinfeld
Hai mai baieti....in ultimele zilele, de cate ori intru pe seopedia, gasesc numai comentarii lasate parca de copii la 12-14 ani are nu gandesc deloc.
Voi ori nu intelgeti deloc despre ce e vorba, ori nici macar nu incercati sa intelegeti ori traiti intr-un mediu in care injuraturile sunt obligatorii. Bine, nu ii bag in oala asta pe cei are posteaza doar ca sa isi mareasca numarul de posturi, cu ei situatia e clara.
Din ce am inteles eu, si de fapt e scris clar si in primul post, ca citat:
"„Propunem o regulă de bun-simț, aceea ca fiecare administrator de site să utilizeze un filtru care să blocheze publicarea acelor texte cu un conținut injurios. Comentariile negative pot fi exprimate și fără a fi folosite cuvinte/expresii care nu se găsesc în dicționarul limbii române. Nimeni nu este obligat să respecte regula bunului-simț. Este însă responsabilitatea fiecărui administrator să ofere publicului, și în special copiiilor și tinerilor, platforme informaționale, de divertisment și de dezbateri constructive, corecte, și prin utilizarea unui limbaj adecvat. Această responsabilitate poate fi asumată sau nu "
Nu vi se pare normal? Adica ai ceva negativ de spus, o spui intr-un mod civilizat. Nu te apuci sa injuri ca bou. Mai ales ca in spatele calculatorului, de unde e asa simplu sa arunci orice porcarie.
Pe principiul vostru eu acum, ca am o parere opusa, ar trebui sa va injur cat am chef. Cu morti, cu raniti, cu bagat, cu scos. Ca deh, nu trebuie sa fiu cenzurat.
Exact cum pe strada nu ai voie sa injuri asa nici pe internet nu ar trebui sa ai voie. Nu vi se pare normal si de bun simt?
Nu ati vrea sa fim si noi putin mai civilizati? Sau va sunt chiar asa de dragi injuraturile? Voua va place sa va injure lumea?
Va rog, eu mai citit o data si spuneti, coerent, de ce o tampenie chestia asta. Atata timp cat injuraturile sunt amedate in offline (cel putin teoretic) nu ar trebui sa fie la fel si in online?