Am zis si ieri pe un alt forum: E o TAMPENIE, iar la noi populatia e foarte reticenta cand aude cuvantul cenzura. Poate au un avantaj in faptul ca pe internet e mai mult generatia tanara si nu stie "adevarata cenzura".
Dar eu cred ca nu poti face asa ceva, oricat te-ai chinuit... sau poti cel putin sa faci o tampenie (pumnul in gura tuturor).

Ei vor de fapt sa opreasca anumite dezvaluiri ce-ar putea avea loc despre ei, dar cred ca sunt incapabili sa intelegea ca sunt atatea medii sau platforme pe care ei nu le-ar putea controla nici daca ar sta in cap, unde oricine ar putea sub anonimat sa-i improase cu rahat si injuraturi (fondat sau nefondat). E site-ul ala wikileaks (sau cum saracie ii zice), care publica documente secrete ale armatei americane de prin Irak si Afganistan si nimeni nu l-a putut cenzura. Sau alte site-uri de teoria cospiratiei. Asta nu o poti stopa, care e cu adevarat periculos (orice forma de manipulare in fond... iar astea sunt medii propice).

Ei vad ca in presa romana nu mai poti avea incredere in nicio stire... ca toate sunt scrise la comanda politica de-o parte si de alta si in schimb ce fac? Se apuca de cenzurat comentariile... care erau singura bruma de obiectivitate din multe locuri (chiar daca sunt multi "postaci" infiltrati si pe acolo deja).

In fine... imi e sila!