In urma cu un an de zile am lansat un mini site de share video si audio care avea instalat un sistem de trimitere a invitatiilor cum au toate site-urile de acest gen.
Un membru de pe seopedia a primit o invitatie si a deschis acest thread http://forum.seopedia.ro/e-mail-spam...ionik-com.html pe care as dori ca administratorii sa il elimine de pe seopedia daca voi permiteti acest lucru, votand.
La acea vreme userul respectiv avea si nu avea dreptate. Aceste e-mailuri se primesc fara acordul vostru daca va aflati in lista acelui prieten care isi foloseste contactele pentru a va trimite o invitatie.
Este considerat spam daca acel e-mail nu contine un link pentru a oferi optiunea de dezabonare, una reala. La acel moment nu aveam aceasta optiune de dezabonare in schimb a fost implmentata rapid.
Timpul a trecut iar acum am dezolvat o noua platforma, ne place socializarea online si urmeaza sa relansam site-ul intr-o forma total diferita. Deoarece suntem foarte seriosi si tinem foarte mult la imaginea noastra am dori sa eliminam acel post de pe seopedia.
Va multumesc si va rog sa votati!
O zi buna!