Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: Ce merge in online pe timp de criza?

blueeyesromanesti este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Posturi
    304
    Putere Rep
    0

Implicit interesant

@zoso este interesant ce spui si nu pun la indoiala spusele tale, insa la fel ca si utilizatorul de mai sus, cred ca tu ai acel profit tocmai pentru ca esti tu, si ti-ai creat reteaua ta de fani care sunt gata si sa cumpere.

Insa un utilizator obisnuit, nu face mai nimic cu afilierea. Am testat de mai multe ori, cu mai multe magazine, si afilierea, pentru mine, este egala cu reclama gratuita, la fel cum publicitatea prin lead, de la o banca cunoscuta de la noi, s-a dovedit a fi gratuita. (banca plateste in momentul in care clientul isi activeaza cardul, aprox 4 euro daca nu ma insel). La un trafic de 400.000 unici pe luna, am reusit sa adun in 3 luni 160 euro de la ei.

Pentru mine Adsense este animalutul credincios, care isi face treaba cu perseverenta, chiar daca veniturile s-au injumatatit la o dublare a traficului, in ultimele luni.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Sint nise in .ro la greu si inca sint neacoperite. Depinde doar ce asteptari ai tu comparativ cu munca investita si banii scosi....
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de blueeyesromanesti Vezi Post
    @zoso este interesant ce spui si nu pun la indoiala spusele tale, insa la fel ca si utilizatorul de mai sus, cred ca tu ai acel profit tocmai pentru ca esti tu, si ti-ai creat reteaua ta de fani care sunt gata si sa cumpere.
    de curiozitate, ai idee cat mi-a luat ca sa vand cu afilieri? sau argumentul asta n-are loc in discutie, aici vorbim de pus siteul sus, cumparat 10 linkuri si gata, lumea o sa si cumpere?

mitul "utilizatorul cumpara daca are incredere in site" e gresit. utilizatorul cumpara daca pretul e bun. sau daca magazinul e singurul care are produsul pe stoc. n-am avut ce face si m-am uitat la obiceiurile oamenilor. unii au revenit dupa doua zile si au cumparat produsul la care faceam reclama. altii au cumparat orice altceva (toner, hartie, casti, baterii, writere), desi plecasera de pe linkul unui aparat foto de 3.000 lei.

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Sint nise in .ro la greu si inca sint neacoperite. Depinde doar ce asteptari ai tu comparativ cu munca investita si banii scosi....
    gresit. exista doar nişe greu monetizabile

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de zoso Vezi Post
    gresit. exista doar nişe greu monetizabile
    Folosesc reclama privata, e sfanta. Evident plus Adsense.

Cu un efort de munca de 1 luna jumate se scot bani de jumate de an cate 100-150 $, doar din Adsense. Ceea ce ptr .ro si la efortul de munca facut, e ok. Dintr-un singur site scoti 100-150$ fara cine stie ce efort si curat. Nu e nevoie de trafic, e nevoie de intentie de cumparare si interes ptr nisa.

Nu sint site-urile mele, eu doar am gasit nisele.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    35

Implicit

tu pe ce lume traiesti?

1. reclama privata? cati au acces la asa ceva?

2. daca urmaresti discutia din primele pagini, oamenii vor sa aiba succes, nu sunt multumiti doar cu niste sume decente de pe urma siteurilor. probabil toti au citit de plentyoffish si asta viseaza noaptea.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    65

Implicit

Pe timp de criza lumea incearca sa-si reduca bugetul de publicitate si sa isi creasca ROI-ul, asa ca CPM-ul a scazut enorm, dar ofertele si procentele oferite de programele de afiliere au crescut.

Si probabil criza asta o sa faca advertiserii sa-si dea seama ca arunca banii pe fereastra cu CPM-ul si se vor baza in continuare mai mult pe afiliere si CPC.

Mie-mi merge totul mai bine de cand cu criza. Majoritatea companiilor din online au redus personalul, incercand sa reduce cheltuielile si puterea concurentei a crescut semnificativ. Am reusit sa cresc niste siteuri in 6 - 12 luni cat le-as fii crescut in 3-4 ani inainte. Am avut si avantajul ca a crescut dolarul, salariile scad si astfel ROI-ul meu e mai mare, roman fiind.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum va afecteaza criza financiara ?
    De Nichita în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 30th March 2009, 08:55
  2. Vand Domenii !! Criza financiara
    De Shumy în forumul Domenii
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 24th February 2009, 15:43
  3. Adsense si criza financiara.
    De deadworldisee în forumul Google
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 31st October 2008, 21:52
  4. Problema css in IE7 si FF merge dar in IE6 nu merge
    De goguaremere în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th March 2008, 10:25
  5. Criza de inspiratie
    De Psyche în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd December 2007, 18:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •