Dar de ce sa se invarta totul in jurul celor 3 retele sociale cand mai sunt atatea?
Tagged
Netlog
Neogen
blabla...
Omiteti un lucru: site-urile nu sint pentru webmasteri sau oricum nu ptr timpul in care sinteti webmasteri.
Oamenii obisnuiesc sa se adune in diferite locuri, sa se cunoasca, sa schimbe info, sa isi caute parteneri.
Site-urile astea sint facute ptr ei, nu ptr noi. Apropo, forumul nu e tot o forma de socializare?
Twitterul? Stiu o gramada dintre voi care stau mult timp pe twitter...
Noi avem forma noastra de socializare, oamenii "normali" au forma lor.
Personal prefer LinkedIn pentru ca nu mai am timp de pierdut timp in zone in care webmasterii sint ceea ce nu sint in realitate.
Da, unii pe care ii am in lista de mess stau mai mult pe twitter decat pe mess. Ceea ce inseamna ca, din punctul meu de vedere, ei nu mai exista. Imi sint amici, oameni cu care mai fac afaceri, etc.
Multi confunda Twitter cu YM!.
Scuze de offline.
Ultima modificare făcută de Krumel; 25th September 2009 la 10:04. Motiv: typo
eu tot incerc sa inchid contul de hi5. insa dupa ce-l inchid primesc tot felul de mesaje de la hi5.cum ca cineva vrea sa ma adauge in lista de prieteni.... sau imi trimite mesaj... si curiozitatea ma omoara...si asta ma face ca 1 data pe saptamana sa reactivez contul de hi5. Pe twitter eu....mai am de descoperit multe lucruri...inca nu m-am prins cu ce ma ajuta pe mine twitterulnu prea stiu cu ce se mananca...
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Cand dezactivezti contul ar trebui sa te intrebe daca vrei sa mai primesti sau nu notificari.Nu stiu daca are sau nu hi5 aceasta optiune in schimb facebook o are!
Cat despre twitter, fa si tu o cerere pentru un manual "How to use twitter".
Nu stii cum se foloseste? Unii deja l-au inlocuit cu messengerul!
Cand zic ca nu stiu cum se foloseste...ma refer la prezentza mea acolo...si la beneficiul adus de prezenta mea acolo....Intradevar acolo am gasit oameni pe care ii stiam ...sau auzisem de ei... dar nu am avut niciun beneficiu....Gresesc daca eu am considerat ca twitterul e un fel de reddit? in care-ti promovezi articolele? eu initial asa am crezut![]()
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Cate controverse.
Nu stiu, Twitterul si pentru mine e o mare, hmm, o mare necnoscuta. Cum pana acu juma de an nu stiam ce e cu RSS-ul , nu ma interesa si nu vroiam[old fashion bookmark] si cum nici acum nu prea ma tenteaza asa e si Twitterul. Daca a ajuns sa fie "un fel de mess", nici atat nu ma intereseaza avand in vedere ca am renuntat la YM! , din ce in ce mai mult si cand vine vorba de "afaceri" nu doar chat ...
Nu stiu, nu mi-am facut cont niciodata, am vazut doar la niste magazine un cont de twitter, si na, erau acolo niste oferte puse , ca un fel de mini posturi pe un blog..destul de neatractiv. Dar asta e parerea mea , ce ma deranjeaza ar fi ca se discuta cam prea mult in jurul subiectului Twitter si eu nu am niciun habar.
pot sa impart manualul cu prometeu?Cat despre twitter, fa si tu o cerere pentru un manual "How to use twitter
pana la urma twitter o sa ajunga YM....Nu stiu, Twitterul si pentru mine e o mare, hmm, o mare necnoscuta.am vazut multe persoane din YM-ul meu...si-au facut cont pe twitter..dar atat
curiozitatea ne omoara...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)