Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Care retea sociala va place cel mai mult?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Omiteti un lucru: site-urile nu sint pentru webmasteri sau oricum nu ptr timpul in care sinteti webmasteri.

Oamenii obisnuiesc sa se adune in diferite locuri, sa se cunoasca, sa schimbe info, sa isi caute parteneri.

Site-urile astea sint facute ptr ei, nu ptr noi. Apropo, forumul nu e tot o forma de socializare?

Twitterul? Stiu o gramada dintre voi care stau mult timp pe twitter...

Noi avem forma noastra de socializare, oamenii "normali" au forma lor.

Personal prefer LinkedIn pentru ca nu mai am timp de pierdut timp in zone in care webmasterii sint ceea ce nu sint in realitate.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de thefan Vezi Post
    Nu-mi plac retelele de socializare.
    ah, chiar asa... cum a spus si krumel de Twitter. Twitter nu e retea de socializare? Te vedeam destul de activ pe acolo, ciudat pentru un om caruia nu-i plac retele de socializare.

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    .....
    Cand spui internet spui socializare online.Orice ai face apare interactiunea dintre 2 sau mai multi utilizatori (e-mail,poze,posturi,orice).Avand in vedere ca esti pe acest forum cred ca ar trebui sa stii care sunt rolurile socializarii online.
    La noi socializarea online pe site-urile enumerate mai sus (hi5,myspace,facebook) se rezuma la dating tip cocalar.Pot spune ca si la ei (USA,UK etc) sunt cocalari insa aia, in mare parte, au un alt timp de comportament fata de ai nostri.
    Aici ai spus totul: "Retelele de socializare doar ar trebui sa completeze viata reala. Da, gasesti usor oameni cu pasiunile tale, poti sa iti faci usor prieteni , dar pana la un punct in care, hey, hai sa vedem si ce gust are "o bere, o cafea, o pizza, un joc de bowling" . "
    Teoretic asa e, practic alta e realitatea.Eu zic ca in 30 de ani vom invata si noi la ce foloseste internetul (vorbesc de utilizatorii de rand).
    Cateva statistici despre internautii nostri:
    - daca ai o poza cu prietena la avatar 80% iti vor trimite un mesaj gen "Buna frumoasa, arati super" chiar daca in profilul meu scrie clar Sex:Masculin.
    - 90% cer id-ul de messenger
    - 98% habar nu au ce fel de site e hi5 dar stiu ca acolo sunt poze(unii au aflat si de jocuri )
    - 70% dau clic aiurea pe site fara nici un scop (acum inteleg cum functioneaza adsense )
    - 70% nu stiu limba romana la un nivel de 60% macar iar lista poate continua.
    Noi inca socializam cu bata !

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    43
    Posturi
    337
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu mi-am impartit foarte clar retelele sociale in: personale & profesionale.

La personale intra hi5, Facebook si MySpace. hi5-ul mi se pare acum invadat de pusti care nu stiu sa scrie 2 vorbe corect, insa isi pun poze cu duiumul si nick-uri de "smecheri". Asa ca am profil restrictionat pt nepoftiti si o politica de "do not add me - I'll add you if you're interesting".

Pe Facebook am colegi vechi de facultate si liceu, iar daca as fi mai activa acolo cred ca mi i-as gasi si pe cei de la gradinita. Iarasi cont restrictionat, ca sa nu se bage nimeni nepoftit.

MySpace a fost un loc OK de pierdut vremea acum catva timp si de gasit formatii rock/metal interesante. Combinat cu Metalfan (forum).

La retele sociale profesionale intra LinkedIn si Twitter. Pe LinkedIn imi adaug colegi de munca sau persoane din industrie. Nu sunt foarte activa acolo, il vad mai mult ca pe o carte de vizita.

Pe Twitter incerc sa fiu cat de cat activa, insa n-o sa va povestesc niciodata acolo chestii personale irelevante, doar de dragul "socializarii". Pt info personal exista mess-ul, eu vad Twitter-ul ca o metoda de a schimba informatii din domeniul in care activez si de a cunoaste oameni interesanti din industrie.

Cam atat, caci am scris deja romane.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    ah, chiar asa... cum a spus si krumel de Twitter. Twitter nu e retea de socializare? Te vedeam destul de activ pe acolo, ciudat pentru un om caruia nu-i plac retele de socializare.
    Pai da, daca o luam asa, si Twitter e tot un fel de (accentuez: UN FEL DE) retea de socializare, desi nu e chiar aceeasi chestie. Pentru mine Twitter seamana mai mult cu un instant messenger
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Da, unii pe care ii am in lista de mess stau mai mult pe twitter decat pe mess. Ceea ce inseamna ca, din punctul meu de vedere, ei nu mai exista. Imi sint amici, oameni cu care mai fac afaceri, etc.

Multi confunda Twitter cu YM!.

Scuze de offline.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 25th September 2009 la 11:04. Motiv: typo

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    632
    Putere Rep
    31

Implicit

eu tot incerc sa inchid contul de hi5. insa dupa ce-l inchid primesc tot felul de mesaje de la hi5.cum ca cineva vrea sa ma adauge in lista de prieteni.... sau imi trimite mesaj... si curiozitatea ma omoara...si asta ma face ca 1 data pe saptamana sa reactivez contul de hi5. Pe twitter eu....mai am de descoperit multe lucruri...inca nu m-am prins cu ce ma ajuta pe mine twitterul nu prea stiu cu ce se mananca...
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Lupanu Vezi Post
    eu tot incerc sa inchid contul de hi5. insa dupa ce-l inchid primesc tot felul de mesaje de la hi5.cum ca cineva vrea sa ma adauge in lista de prieteni.... sau imi trimite mesaj... si curiozitatea ma omoara...si asta ma face ca 1 data pe saptamana sa reactivez contul de hi5. Pe twitter eu....mai am de descoperit multe lucruri...inca nu m-am prins cu ce ma ajuta pe mine twitterul nu prea stiu cu ce se mananca...
    Cand dezactivezti contul ar trebui sa te intrebe daca vrei sa mai primesti sau nu notificari.Nu stiu daca are sau nu hi5 aceasta optiune in schimb facebook o are!
    Cat despre twitter, fa si tu o cerere pentru un manual "How to use twitter ".
    Nu stii cum se foloseste? Unii deja l-au inlocuit cu messengerul !

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    632
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Adrian Poputoaia Vezi Post
    Cand dezactivezti contul ar trebui sa te intrebe daca vrei sa mai primesti sau nu notificari.Nu stiu daca are sau nu hi5 aceasta optiune in schimb facebook o are!
    Cat despre twitter, fa si tu o cerere pentru un manual "How to use twitter ".
    Nu stii cum se foloseste? Unii deja l-au inlocuit cu messengerul !
    Cand zic ca nu stiu cum se foloseste...ma refer la prezentza mea acolo...si la beneficiul adus de prezenta mea acolo....Intradevar acolo am gasit oameni pe care ii stiam ...sau auzisem de ei... dar nu am avut niciun beneficiu....Gresesc daca eu am considerat ca twitterul e un fel de reddit? in care-ti promovezi articolele? eu initial asa am crezut
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Cate controverse .
    Nu stiu, Twitterul si pentru mine e o mare, hmm, o mare necnoscuta. Cum pana acu juma de an nu stiam ce e cu RSS-ul , nu ma interesa si nu vroiam[old fashion bookmark] si cum nici acum nu prea ma tenteaza asa e si Twitterul. Daca a ajuns sa fie "un fel de mess", nici atat nu ma intereseaza avand in vedere ca am renuntat la YM! , din ce in ce mai mult si cand vine vorba de "afaceri" nu doar chat ...
    Nu stiu, nu mi-am facut cont niciodata, am vazut doar la niste magazine un cont de twitter, si na, erau acolo niste oferte puse , ca un fel de mini posturi pe un blog..destul de neatractiv. Dar asta e parerea mea , ce ma deranjeaza ar fi ca se discuta cam prea mult in jurul subiectului Twitter si eu nu am niciun habar.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Script hybrid retea sociala/forum
    De Marius Mailat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 20th June 2011, 17:36
  2. Optimizare site ( retea sociala )
    De Cristi G în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th July 2009, 20:27
  3. Imi place la Youtube
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 14th March 2009, 19:13
  4. Campanie sociala - participa cineva?
    De Diana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 21st September 2007, 20:58
  5. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th February 2007, 15:15