Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Care retea sociala va place cel mai mult?

Afișare hibrid

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    35

Implicit

eu tot incerc sa inchid contul de hi5. insa dupa ce-l inchid primesc tot felul de mesaje de la hi5.cum ca cineva vrea sa ma adauge in lista de prieteni.... sau imi trimite mesaj... si curiozitatea ma omoara...si asta ma face ca 1 data pe saptamana sa reactivez contul de hi5. Pe twitter eu....mai am de descoperit multe lucruri...inca nu m-am prins cu ce ma ajuta pe mine twitterul nu prea stiu cu ce se mananca...
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Lupanu Vezi Post
    eu tot incerc sa inchid contul de hi5. insa dupa ce-l inchid primesc tot felul de mesaje de la hi5.cum ca cineva vrea sa ma adauge in lista de prieteni.... sau imi trimite mesaj... si curiozitatea ma omoara...si asta ma face ca 1 data pe saptamana sa reactivez contul de hi5. Pe twitter eu....mai am de descoperit multe lucruri...inca nu m-am prins cu ce ma ajuta pe mine twitterul nu prea stiu cu ce se mananca...
    Cand dezactivezti contul ar trebui sa te intrebe daca vrei sa mai primesti sau nu notificari.Nu stiu daca are sau nu hi5 aceasta optiune in schimb facebook o are!
    Cat despre twitter, fa si tu o cerere pentru un manual "How to use twitter ".
    Nu stii cum se foloseste? Unii deja l-au inlocuit cu messengerul !

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Adrian Poputoaia Vezi Post
    Cand dezactivezti contul ar trebui sa te intrebe daca vrei sa mai primesti sau nu notificari.Nu stiu daca are sau nu hi5 aceasta optiune in schimb facebook o are!
    Cat despre twitter, fa si tu o cerere pentru un manual "How to use twitter ".
    Nu stii cum se foloseste? Unii deja l-au inlocuit cu messengerul !
    Cand zic ca nu stiu cum se foloseste...ma refer la prezentza mea acolo...si la beneficiul adus de prezenta mea acolo....Intradevar acolo am gasit oameni pe care ii stiam ...sau auzisem de ei... dar nu am avut niciun beneficiu....Gresesc daca eu am considerat ca twitterul e un fel de reddit? in care-ti promovezi articolele? eu initial asa am crezut
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Script hybrid retea sociala/forum
    De Marius Mailat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 20th June 2011, 16:36
  2. Optimizare site ( retea sociala )
    De Cristi G în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th July 2009, 19:27
  3. Imi place la Youtube
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 14th March 2009, 18:13
  4. Campanie sociala - participa cineva?
    De Diana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 21st September 2007, 19:58
  5. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th February 2007, 14:15