Habar nu ai despre ce vorbesc eu Meetzah. Mai citeste odata ce am spus.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
oops! asa e. trebuiau macar sa omita partea de introducere, in care se spune chestia asta, sau sa-i dea o alta forma, la pers II]Postat în original de Cristian Mezei @ Mar 7 2006, 02:54 PM) [post=11798
[/QUOTE]
oops! asa e. trebuiau macar sa omita partea de introducere, in care se spune chestia asta, sau sa-i dea o alta forma, la pers III-a , cum ai spsu. sorry!
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Asta era ideea. Asa oamenii cred ca ala e site-ul lor, si ca articolul este facut de ei. Cati se uita la acel text minuscul (destul de ascuns)]Postat în original de meetzah @ Mar 7 2006, 07:35 PM) [post=11813
sau sa-i dea o alta forma, la pers III-a
[/QUOTE]
Asta era ideea. Asa oamenii cred ca ala e site-ul lor, si ca articolul este facut de ei. Cati se uita la acel text minuscul (destul de ascuns) de jos, articol facut de X ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
asa]Postat în original de Cristian Mezei @ Mar 7 2006, 07:54 PM) [post=11815
Asta era ideea. Asa oamenii cred ca ala e site-ul lor, si ca articolul este facut de ei. Cati se uita la acel text minuscul (destul de ascuns) de jos, articol facut de X ?
[/QUOTE]
asa e.
bad, bad, bad...... <_<
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)