Cretu Remus are un test destul de interesant pentru SEOs, va invit sa il faceti si sa discutam pe el. Test SEO.
In cazul in care serverul e cazut, respirati adanc si reveniti. E un test SEO pentru distractie, nu deveniti prea seriosi.![]()
Cretu Remus are un test destul de interesant pentru SEOs, va invit sa il faceti si sa discutam pe el. Test SEO.
In cazul in care serverul e cazut, respirati adanc si reveniti. E un test SEO pentru distractie, nu deveniti prea seriosi.![]()
Imi place ca a cazut serverul exact cand eram la a 24-a intrebareSunt multe variante care sunt interpretabile. De exemplu eu sunt sigur ca acord mai multa importanta anumitor factori pe care poate Remus nu i-a punctat.
Dap, inital testeaza sa vada daca sint oameni interesati de teste, intentia e sa le perfectioneze.
Acum cica merge.![]()
OMFG, m-a facut noob SEO
Dar e un linkbait dragut, m-au distrat unele intrebariMi-au placut intrebarile, dar cum zice si Nosfer, multe sunt interpretabile, la cateva din ele imi venea sa pun 2 raspunsuri corecte.
Mi-a placut intrebarea cu grabitul indexarii si raspunsul: "Ma adresez unei firme de specialitate care garateaza indexarea sitului/paginii."![]()
Welcome to the club! SEO n00b here too![]()
Ideea e sa va distrati, despre SEO intr-un alt test.![]()
Felicitari. Ai obtinut 26 puncte din 37 posibile. Procentajul tau este de 70.3%.
Vrei sa le arati si altora cat de tare esti? Copie codul de mai jos si publica rezultatul la test pe site-ul tau.
Asta ce inseamna?
Sunt norocos?
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Cam parsiv testul asta, insa are cateva faze dragute.Cand o sa ma simt mai masochista o sa fac testul de la SEOmoz, acolo e de transpirat la intrebari.
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)