nici pe mine nu m-ai acceptat din prima![]()
Legat de folosul twitterului in general, am impresia ca sunt foarte foarte multi useri care nu se gandesc deloc la persoanele care ii urmaresc si le baga linkuri si chestii aiurea pe gat in fiecare zi.
Mie nu-mi plac:
- userii care au pluginul care posteaza pe twitter ultimele modificari de pe blogurile lor. Dupa ce ca mai au si un blog foarte slab calitativ, cand baga automat 5 tweets intr-un minut de pe blogul lor si total neinteresante, e un motiv clar sa-i dai unfollow.
- userii care dau reply-uri pupincuriste persoanelor cu multi followersi intr-o evidenta nevoie de validare si bagare in seama gen thefan [no hard feelings, ok?]
- persoanele care pun pe twitter chestii gen "am tras o basina, daca nu zice nimeni nimic inseamna ca nu pute"
- userii care pur si simplu baga mult prea multe tweets foarte rapid. Eu de exemplu folosesc twitterfox si cand il vad pe unul ca tot la 2 minute are un tweet si destul de naspa e motiv clar de unfollow.
- bloggerii? As zice ca peste 80% din bloggerii de pe twitter au conturi numai de impresie si de spam. Urmaresc 5 persoane din "familie" si in rest ciripesc aberatii din taste si adauga multe linkuri catre posturile lor pe care sa le citeasca gloata. Cred ca-s doar cativa bloggeri care chiar merita urmariti.
Imi plac:
- oamenii care intr-adevar au ceva de spus, oameni si din online dar din afara "industriei" si cat timp ce spun e interesant, o sa-i urmaresc cu placere.

Răspunde cu citat