Pentru ca vad ca pe aici se mai si abereaza, m-am gandit sa ma laud si eu cu faptul ca am PR3 la site si cand intru in panoul de administrare <span style="font-size:11pt;line-height:100%">am PR7 </span>. :wub: (asa imi arata firefoxu)
Pentru ca vad ca pe aici se mai si abereaza, m-am gandit sa ma laud si eu cu faptul ca am PR3 la site si cand intru in panoul de administrare <span style="font-size:11pt;line-height:100%">am PR7 </span>. :wub: (asa imi arata firefoxu)
E o aberatie de toolbar. Mi se intampla si mie.
Plus ca nu ai cum sa ai PR real pe Admin panel (este parolat).
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
damnit, inseamna ca e posibil ca nici 3-u ala de la site sa nu fie real. Ma duc sa verific
chiar, spune adresa ca sunt si eu curios.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
http://www.mcdar.net/q-check/datatool.asp eu il foloseam pe-asta. (oricum, am zapacit toate tool-urile din sectiunea utile)
Oricum, rezultatele difera mult. Incep sa nu ma mai stresez din cauza asta.
E cel mai bun. Dupa MCdar, as merge pe Dot-seo.com al lui Ciprian. Nu pentru ca imi este prieten, ci pentru ca Ciprian chiar a lucrat nopti multe la acest website si CHIAR are cateva tool-uri foarte interesante.Postat în original de Stelian @ Feb 28 2006, 06:16 PM) [post=11213
PS: EU am "donat" DC-urile care apar :ph34r:. Deci ai incredere.
PS2: Nu te ingrijora pentru instabilitatea PR-ului. Update-]
http://www.mcdar.net/q-check/datatool.asp eu il foloseam pe-asta. (oricum, am zapacit toate tool-urile din sectiunea utile)
Oricum, rezultatele difera mult. Incep sa nu ma mai stresez din cauza asta.
[/QUOTE]
E cel mai bun. Dupa MCdar, as merge pe Dot-seo.com al lui Ciprian. Nu pentru ca imi este prieten, ci pentru ca Ciprian chiar a lucrat nopti multe la acest website si CHIAR are cateva tool-uri foarte interesante.
PS: EU am "donat" DC-urile care apar :ph34r:. Deci ai incredere.
PS2: Nu te ingrijora pentru instabilitatea PR-ului. Update-ul inca nu s-a propagat 100%.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
daca tot iti este prieten, sugereaza-i sa faca o scurta descriere (cateva cuvinte cu ce face fiecare optiune) ca eu unu nu am reusit sa imi dau seama ce este cu
si cred ca mai sunt si altii ca mine..akadns.98.9964.*.104.105.147" , A-bloc, C-bloc , Check across Datacenter IP C-Block(Group A)
Check across Datacenter IP C-Block(Group B)
PS: am incredere
PPS: sper mai mult sa urc in rezultate si sa apar cu mai mult de 6 IBL decat sa imi creasca PR
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)