Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Recuperare datorii de la datornici

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    40

Implicit Recuperare datorii de la datornici

Pentru un deal efectuat via e-mail sau PM pe forum in care partile au cazut de acord asupra conditiillor de desfasurare a intelegerii, dar dupa ce una din parti si-a respectat partea de intelegere si cealalta nu, cum ati proceda pentru a va recupera partea din intelegere care nu a fost respectata?

Caz concret: intelegere efectuata cu un membru de pe forum, afisarea link-ului dorit de el pe site, expirare perioada de afisare conform intelegerii, probleme in efectuarea platii. Am incercat sa il contactez si sa ii aduc aminte de plata, persoana in cauza ignora cu desavarsire inclusiv mesajele publice care i se adreseaza si nu raspunde nici la mesajele private.

Cautand un pic pe net am aflat ulterior ca atat el cat si site-ul pe care il promoveaza nu sunt tocmai parteneri de incredere cu care sa faci un deal. Imaginea le este afectata din ce am citit in comentariile de pe diverse alte forumuri. Din pacate cautarile le-am facut dupa si nu inainte pentru a cunoaste cu cine am de-a face.

As dori sa intreb pe cei care au mai trecut prin situatia asta ce ati facut, pina unde ati mers pentru a va primi partea materiala sau partea din intelegere care nu a fost respectata. Sau ce ati face, pina unde ati merge pentru ca intelegerea sa fie respectata de ambele parti.

p.s. Sper ca si prin acest post, persoana in cauza sa isi dea seama ca atitudinea pe care o adopta e una gresita.

gigipok este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    14th March 2008
    Locaţie
    Tgv
    Vârstă
    41
    Posturi
    120
    Putere Rep
    34

Implicit

da-i username pe forum daca nu vrea sa plateasca..

serj este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th November 2007
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    41
    Posturi
    132
    Putere Rep
    35

Implicit

Legal nu ai ce sa ii faci daca nu s-a semnat contract. Mai asteapta putin sa se implineasca macar 2 3 saptamani, de la data la care v-ati inteles ca trebuia sa plateasca, ca poate totusi a avut ceva probleme omu. Daca tot nu raspunde fa-l public pe forumuri sa ne ferim de el si sa ii faci putina pubicitate negativa.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    40

Implicit

Conform intelegerii, plata trebuia facuta pe 25 martie. Ieri s-au implinit 3 saptamani. Chiar daca o sa-i dau numele si site-ul pe care il promoveaza si cu care a avut si inca mai are legatura, nu o sa il afecteze foarte tare. Cei care il cunosc, cred ca deja se feresc de el. Dar o sa fie spre binele celor care nu il cunosc inca.

Pai da..legal nu se poate. Eu vreau sa stiu partea cealalta. Intelegerea a fost online deci si constrangerile trebuiesc facute tot online.

serj este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th November 2007
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    41
    Posturi
    132
    Putere Rep
    35

Implicit

Atunci nu mai astepta si fa publica toata "afacerea"

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

e intelegere sau contract? Banuiesc ca doar o simpla intelgere, ceea ce inseamna ca... poti considera ca ai platit pentru o "lectie de online marketing". Sper doar sa nu fi fost suma prea mare.
    Ideea e ca, fara un contract nu stiu cum ai putea sa dovedesti, ca sa il dai in judecata sau ceva. Tot ce poti sa fac e sa ii faci public numele si datele de contact (nu ma refer la adresa sau numar de telefon aici, ci eventual nickname-uri, sau alte lucruri prin care crezi ca ar putea tepui pe alta lume). Totusi, sa ai grija cum o faci, ca sa nu ii cresti "cota". Adica sa nu te apuci sa zici peste tot ca ala de pe site-ul X e un tepar, pentru ca s-ar putea sa ii aduci un bust in trafic. Cauta-l pe forumurile unde activeaza doar.
    Inainte insa sa faci pasul asta, prin care sa publici numele, asigura-te ca nu mai ai nicio sansa sa iei banii altfel (asigura-te ca nu are anumite probleme care sa il fi impierdicat sa te plateasca, etc), pentru ca in mod normal si mai ales daca zici ca deja are imagine subreda, nu te va mai plati dupa asta.

Si de acum inainte, daca nu cunosti omul, cauta-i alte tranzactii si abia apoi accepta sa primesti plata la urma. Ideal e sa cauti sa primesti plata tu primul
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    40

Implicit

Avand in vedere modul lui de gandire si limbajul folosit, imi dau seama (cam tarziu ce-i drept) ca nu a avut intentia sa plateasca inca de la inceput cand a cerut intr-un post oferte pentru a cumpara linkuri.

O sa mai astept 2 zile si o sa public numele lui si site-ul pe care il reprezinta.

Daca nu o sa primesc banii, o sa consider ca am platit 10usd pentru a identifica un tzepar si a ajuta comunitatea sa se pazeasca de el si eventual alti utilizatori care ar ajunge pe postul asta prin intermediul cautarilor pe net.

Sincer, nu credeam ca exista astfel de oameni...

Doream mai mult sa stiu experientele altor useri in situatii similare si cum au reusit sa-si recupereze banii.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    572
    Putere Rep
    35

Implicit

se intampla si la case mai mari. Stai linistit pentru 10$ nu are rost sa te agiti, chiar daca este posibil sa fie primii tai bani in online. Daca este de pe seopedia, da-i numele sa ne ferim de el.
    Si sa-ti fie invatatura de minte, daca vinzi link-uri, fa-o doar cu plata in avans, integral. Poti de asemenea sa folosesti site-uri specializate pentru vanzari cu tradere, dar nici acolo nu te lasa dus de val.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

am patit si eu acelasi lucru pentru o suma mult mai mare (200E)
    in afara de publicarea pe forum n-am avut ce sa fac avand in vedere ca totul a fost doar o intelegere verbala

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Si totusi despre cine este vorba , ca sa nu ajungm sa suspectam pe toata lumea !
    Forumul seopedia este un forum respectabil , si oameni care devin membrii acestui forum doar ca sa insele alti membri , cred ca nu sunt in locul cel mai potrivit .

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recuperare domeniu .ro
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 16th September 2009, 17:54
  2. program recuperare date
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 19th July 2008, 11:32

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •