Securitasdirect au o oferta prin care iti dau o licenta de 1 an gratis la BitDefender 2009 (per nume si email). Sa va fie de folos:
http://www.securitasdirect.es/antivirus_gratis.html
Securitasdirect au o oferta prin care iti dau o licenta de 1 an gratis la BitDefender 2009 (per nume si email). Sa va fie de folos:
http://www.securitasdirect.es/antivirus_gratis.html
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Scuze pt offtopic dar as vrea sa pun o intrebare, BitDefender e mai bun decat AVG sau nod32? sau ce antivirus e mai bun ca vreau sa imi instalez si eu unul ca vad ca se misca cam in reluare calculatorul...
multumim Marius, am facut si eu un request ... foloseam un trial Kaspersky care o sa imi expire in 3 zile ...
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Ascult muzica de club la petreceri cu deejay.
Eu folosesc avira, bitdefender pe mine ma incurca foarte mult.
Cand ii dai 'close', nu se inchide de tot ..
Incearca avira, poate o sa iti placa, si e free
Hmm..ar merge o lada de bere
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Ascult muzica de club la petreceri cu deejay.
nu cred ca mai e valabila promotia
anyway.. cred ca depinde mai mult de gusturi cand vine vb de antivirus.. eu unul folosesc avg free si firefox plin de pluginuri... ca nu prea imi place sa vad ramul ocupat de suita antivirus+antispyware+firewall..
dar in general am vazut bitdefender in toate topurile si sa zici ca nu e bun e putin mai mult decat exagerat.. ca atunci la fel trebuie sa spui si de kaspersky sau norton 2008-2009 ..
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
BitDefender mananca resurse exagerat de mult... eu folosesc cu succes Avast si McAfee de ani buni si pot spune ca pana acum n-am avut nici o problema...
Kaspersky rules
Avast plus browser sentinel plus keyscrambler rules
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)