Plata se face avans in orice domeniu de prestari servicii. In unele cazui merge si 50% avans.
Altfel teapa scrie pe tine. Sa iti fie invatatura de minte.![]()
Plata se face avans in orice domeniu de prestari servicii. In unele cazui merge si 50% avans.
Altfel teapa scrie pe tine. Sa iti fie invatatura de minte.![]()
Mai ales daca sunt si necunoscuti .. neaparat trebuie macar un contract, daca nu un avans.
De ce nu le dai numele? Deja nu mai exista?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu e genul meu.
Oricum, e un pic mai complicat. Ideea este ca promovarea s-a facut pentru un site de gambling, dealul a fost facut printr-o platforma de afiliere care a disparut in ceata, a aparut o alta , care zica-se ca a ratacit datele (miram-as)... rahaturi din acestea. Cum deocamdata nu stiu exact care este legatura dintre siteul promovat si cele doua platforme de afiliere... prefer sa nu dau nume, poate voi reusi sa recuperez ceva.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)