Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
MrGeeK's Google Page Rank Predicting Tool
Uimitor. Incercati.
:o
cum isi face o firma credibilitate
http://bursa.rol.ro/detaliere_anunt.php?ca...sr=5&aid=106375
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Citet din link-ul anterior.
Santini wrote:
> Angajam urgent absolventi ai fac. de informatica.
>
> Se ofera: salariul minim pe economie.
> Se cere: sa vina o data pe luna sa-si ridice salariul))))
>
> Avem nevoie sa figuram cu citiva angajati in domeniu pt. a putea incheia si mentine contracte externe, altfel nu avem credibilitate.
>
> Perioada nedeterminata, se platesc toate darile catre stat, avem nevoie de maxim 4 oameni ------ primul venit primul servit!!! Mess. id: dj_santini
Seriozitate maxima. Citez:"))))"
Lol frate in ce hal ... :rolleyes]Postat în original de Krumel @ Feb 27 2006, 12:05 PM) [post=11074
Citet din link-ul anterior.
Seriozitate maxima. Citez:")))))" [/QUOTE]
Lol frate in ce hal ...![]()
Oricum anuntul nu mai e .
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
la mine nu merge. zic]Postat în original de Krumel @ Feb 27 2006, 11:34 AM) [post=11070
MrGeeK's Google Page Rank Predicting Tool
Uimitor. Incercati.
:o
[/QUOTE]
la mine nu merge. zice ca e o eroare in pagina![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
da, bine]Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 27 2006, 01:53 PM) [post=11083
Lol frate in ce hal ...![]()
Oricum anuntul nu mai e .
[/QUOTE]
da, bine ca a dat krumel paste :lol:
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
<div class='quotetop'>QUOTE(meetzah @ Feb 27 2006, 01:59 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
la mine nu merge. zice ca e o eroare in pagina
[/QUOTE]
Merge mai. Si inca cu rezultate uimitoare.
B)
<div class='quotetop'>QUOTE(Iskander @ Feb 27 2006, 02:00 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
da, bine ca a dat krumel paste :lol:
[/QUOTE]
E bine sa dati paste la ceea ce postati pe forum si in variata text citat. Ulterior unele din ele mai dispar.
![]()
degeaba. am incercat si vu www in fata si fara, pur si simplu nu vrea. sunt la un icafee si poate e IE varza aici. poate dak vrea sa faca cieva o fapta buna si sa incerca si domeniul meu..... va raman indatoratMerge mai. Si inca cu rezultate uimitoare.![]()
e-oferta.ro
p.s. dak e o veste proasta, mai bine nu mi-o mai dati, ca sunt bine dispus si nu vreau sa-mi stric ziua![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)