Tu iei comenzile si sotia face pizza, nu ?
Si eu cred ca un formular de comanda online este binevenit (cred ca poti face asta usor pe joomla), eventual ii suni pentru confirmare. Din experienta mea cu astfel de site-uri, cred ca cea mai mare nemultumire vine din impresia ca domeniul e "mort", adica nu se mai ocupa nimeni de el si exista doar pentru prezentare. De aceea poate ar fi util sa faci din el o mica "pizzarie" online, mai ales daca spui ca e un business in familie si nu aveti practic un restaurant. Asta ar inseamna ca acorzi o importanta destul de mare comenzilor la domiciliu, iar online-ul ar putea juca un rol important.
Merita sa tii legatura cu clientul, prin live chat, messenger si asa mai departe. Ideea e ca el sa simta ca site-ul este live si comanda va fi procesata la fel de repede ca si cum ar fi intr-un restaurant. Poate ca o idee buna ar fi sa mentionezi chiar ca sunteti exclusivi cu livrari la domiciuliu.
Pe scurt as preciza mai multa interactiune cu vizitatorii si promovare in Constanta (pe site-urile locale, de stiri eventual)..

Răspunde cu citat