Cristi, n-a omorat pe nimeni... sunt altii mult mai iresponsabili, decat unu care conduce pe o autostrada...
Ce as vrea sa comentati toti asa si la thread-urile de SEO.
CUm vine un Gica de la tara si danseaza la volan imediat sariti toti
Vorba Dianei, tre sa pun biciu' pe voi![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Touche![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Pai cum crezi ca are Dan Diaconescu elicopter si Lazarus Lamborghini? .. elodia mama, elodia.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
eu stiu ca autopilotul iti tine masina la o anumita viteza, dar daca omu din fata pune o frana brusca si tipu' danseaza in cockpit... autopilotu' nu franeaza pentru el
e funny dar e doar un om frustrat pentru viitorul ratat, pentru faptul ca a ajuns sofer de tir si singurul mod in care-si poate arata barbatia e sa se comporte ca o maimuta la peste 100 la ora pe autostrada ascultand piese de dor si voie buna gen "barbatu care-i barbat"
Nu pare sa aiba mai mult de 80 la ora
Si da, daca asta nu mai e comportament iresponsabil... ma intreb cum vezi comportamentrul responosabil![]()
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Luat ca film youtube in urma caruia nu s-a intamplat nimic, e funny. La fel ca video-urile alea unde vezi cum se loveste un biciclist de copac la 40 la ora si nu are nimic, sau cand vezi un boxer cum ia somn si umbla grogy sa caute lumina. Pentru ca stii ca, virgula, ceea ce se putea transforma intr-un eveniment tragic a avut un happy end.
Dar cand ma gandesc ca eu sau un membru al famliei mele ar fi fost in masina din spatele/fata/lateralul camionului...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)