Fara vulgaritati si populisme, ca dau ban! :yawn:
Sa revenim la Cartea Junglei totusi si sa-l urmarim pe tarzan in actiune.
Versiune printabilă
Nu serios acum, nu vreau sa ne certam si sa tot comentam daca facea bine sau nu.
Din punctul meu de vedere, ala nu ar trebui sa mai aiba carnet toata viata. :rolleyes:.
Este iresponsabil sa spui ca "nu facea nimic rau, doar era pe o autostrada. Ce se putea intampla?".
Nu vroiam sa pozez in avocatul lui, insa si la televizor au dramatizat prea tare situatia pentru a cauta senzationalul, si poate de asta am devenit un pic subiectiv.
In fine :)
Ce as vrea sa comentati toti asa si la thread-urile de SEO.
CUm vine un Gica de la tara si danseaza la volan imediat sariti toti :(
Vorba Dianei, tre sa pun biciu' pe voi :)
Touche :)
Pai cum crezi ca are Dan Diaconescu elicopter si Lazarus Lamborghini? .. elodia mama, elodia.
eu stiu ca autopilotul iti tine masina la o anumita viteza, dar daca omu din fata pune o frana brusca si tipu' danseaza in cockpit... autopilotu' nu franeaza pentru el :)
e funny dar e doar un om frustrat pentru viitorul ratat, pentru faptul ca a ajuns sofer de tir si singurul mod in care-si poate arata barbatia e sa se comporte ca o maimuta la peste 100 la ora pe autostrada ascultand piese de dor si voie buna gen "barbatu care-i barbat"
Nu pare sa aiba mai mult de 80 la ora :D
Si da, daca asta nu mai e comportament iresponsabil... ma intreb cum vezi comportamentrul responosabil :))