Barbatul care-i barbat, de nevasta-i respectat :)) Il stiam de cateva zile dar am tot uitat sa-l pun si aici, poate totusi sunt printre voi persoane care inca n-au vazut/auzit de tarzan.
vizionare placuta :rockon:
Versiune printabilă
Barbatul care-i barbat, de nevasta-i respectat :)) Il stiam de cateva zile dar am tot uitat sa-l pun si aici, poate totusi sunt printre voi persoane care inca n-au vazut/auzit de tarzan.
vizionare placuta :rockon:
Uite cine intra in tine si te omoara...si el scapa cu viata!
Fereasca D-zeu de asa tampiti.
Omu se distreaza la munca. A fost mediatizat la stiri in prostie...
Cristi, n-a omorat pe nimeni... sunt altii mult mai iresponsabili, decat unu care conduce pe o autostrada...
Nu serios acum, nu vreau sa ne certam si sa tot comentam daca facea bine sau nu.
Din punctul meu de vedere, ala nu ar trebui sa mai aiba carnet toata viata. :rolleyes:.
Este iresponsabil sa spui ca "nu facea nimic rau, doar era pe o autostrada. Ce se putea intampla?".
Nu vroiam sa pozez in avocatul lui, insa si la televizor au dramatizat prea tare situatia pentru a cauta senzationalul, si poate de asta am devenit un pic subiectiv.
In fine :)
Ce as vrea sa comentati toti asa si la thread-urile de SEO.
CUm vine un Gica de la tara si danseaza la volan imediat sariti toti :(
Vorba Dianei, tre sa pun biciu' pe voi :)
Touche :)
Pai cum crezi ca are Dan Diaconescu elicopter si Lazarus Lamborghini? .. elodia mama, elodia.
eu stiu ca autopilotul iti tine masina la o anumita viteza, dar daca omu din fata pune o frana brusca si tipu' danseaza in cockpit... autopilotu' nu franeaza pentru el :)
e funny dar e doar un om frustrat pentru viitorul ratat, pentru faptul ca a ajuns sofer de tir si singurul mod in care-si poate arata barbatia e sa se comporte ca o maimuta la peste 100 la ora pe autostrada ascultand piese de dor si voie buna gen "barbatu care-i barbat"
Nu pare sa aiba mai mult de 80 la ora :D
Si da, daca asta nu mai e comportament iresponsabil... ma intreb cum vezi comportamentrul responosabil :))
Luat ca film youtube in urma caruia nu s-a intamplat nimic, e funny. La fel ca video-urile alea unde vezi cum se loveste un biciclist de copac la 40 la ora si nu are nimic, sau cand vezi un boxer cum ia somn si umbla grogy sa caute lumina. Pentru ca stii ca, virgula, ceea ce se putea transforma intr-un eveniment tragic a avut un happy end.
Dar cand ma gandesc ca eu sau un membru al famliei mele ar fi fost in masina din spatele/fata/lateralul camionului...
A ramas pro tv fara violuri, crime si alte tampenii ce le vezi la stiri. Au inceput sa mediatizeze tampenii de genu asta, poftim stire de interes national.
Se pare ca nu e vedeta doar in Romania, daca a aparut si in The Sun.
Mai multe detalii aici: http://stirileprotv.ro/exclusiv/excl...rmele-lui.html :))
de pe langa mine :)) numai oameni de "valoare" prin talmaci p-acolo... au 2 cluburi in aceeasi cladire si singura diferenta intre ele e calitatea sunetelului din speakerele in care se aud manelele
Incredibil.. Am vazut stirea asta pe 3 programe pana acum... Sper sa il identifice cat mai repede si sa il pedepseasca cum se cuvine ca sa se dea un exemplu pentru cei care vor sa faca astfel de chestii "funny"
Eu in general evit soferii profesionisti, in mintea lor, pentru ca sunt soferi profesionisti considera ca nu pot avea accidente. Cred ca de 2 ori pe saptamana vad rasturnate dubite, tiruri in anumite portiuni de drum mai periculoase.
Am scapat de cateva ori la limita de cativa din astia asa ca nu prea ma aventurez pe langa tiruri.
Cat despre taranul asta, bine ca nu s-a intamplat nimic dar oricand sunt momente imprevizibile, face masina din fata o explozie la cauciuc pe autostrada cristi , ce timp de raspuns are soferul camionului ? Trece prin el dansand :P