eu zic ca romanii nici nu mai stiu de yahoo iar probabil de msn nici nu au auzit. pt. eCupdion.ro sunt la yahoo pe prima pagina al patrulea acum, pt. "anunturi matrimoniale". cred ca am un vizitator la 2-3 saptamini de la yahoo. la msn sunt tot pe prima pagina si la fel.
pt. "matrimoniale" tot timpul am fost pe primele 3 pagini la yahoo, iar la msn am fost si pe prima fara nici un rezultat. acum am facut niste modificari si apar pe la pag. 4-5.
ce este curios, pe romanianmates.com care este numai in engleza apar pe msn la cautari pt. "matrimoniale" pe pagina 2(linkul spre eCupidon.ro). cred ca nimeni nu se bate pt. locurile fruntase la aceste motoare pt. cuvinte romanesti si poti aparea printre primii cu putin efort.
la cautari in limba engleza insa se schimba situatia si cred ca cel putin americanii il folosesc foarte mult(msn-ul). yahoo-ul cred ca este foarte folosit de toti.
parerea mea este ca doar google conteaza pt. cuvintele romanesti, iar pt. cele in engleza sunt la fel de importante toate motoarele de cautare.
cred ca am aparut la cautari foarte repede insa msn cel putin trece foarte rar pe la mine. acum vad ca desi am schimbat meta-ul description de vreo 10 zile el nu a mai actualizat pagina principala, semn ca nu a vizitat-o. yahoo a actualizat-o.
sper ca te-am ajutat
numai bine

Răspunde cu citat