Link2 asta de la 2P nu cred ca stie sa schimbe si linkurile de sub imagini sau butoane. Deci doar ce-i text. Mai multe trebuie sa stie tetele.
@Marius Morariu
Modifica si linkurile de la imagini. Poate daca vorbim de butoane ele sunt embeduite altfel si de aceea nu le ia, dar in general nu e cazul.
Hai ca-s mai greu de cap.
Deci eu de acum inainte, pot pune link "curat" de la pagina produsului din magazin pe cuvintele dorite din articole si daca sunt inscris in campania respectiva in 2parale, acel .js imi transforma automat link-ul direct catre magazin in link de afiliat?
Trebuie sa am toate site-urile unde o sa folosesc acest plugin inscrise in 2parale?
Mi-a scapat ceva sau n-am inteles eu cum trebuie?
Da
Nu, nu este nevoie.
Apropo de linkuri pe imagini si butoane: nu conteaza ce contine un link (text, imagine, whatever). Scriptul cauta toate tag-urile <a> din pagina si modifica parametrul href cu un URL afiliat, daca URL-ul original era catre o campanie in care esti apropbat si daca acea campanie cade sub incidenta filtrelor instantei respective de Link2 (a se vedea pagina de setari a aplicatiei, odata instalata).
Multumesc tetele!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)