Pagina 99 din 130 PrimulPrimul ... 4989979899100101109 ... UltimulUltimul
Rezultate 981 la 990 din 1295

Subiect: Altex Afiliere

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Dacă nu am completat nimic la tag afiliat, să înțeleg că e de pomană ? Adică nu aș primi nimic în cazul unei comenzi de pe acel link ?

Unde aflu care e tagul meu de afiliat pe altex? De ce în momentul în care fac un link la ei nu adaugă automat și codul de afiliat și trebuie să-l pun eu ( asta am înțeles ) ?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Sigur e o confuzie la mijloc
    Adevarul ca nici eu nu stiu la ce foloseste acel camp "Tag afiliat" in interfata de adaugare link generat, asa ca urmaresc cu interes discutia ...

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Tag afiliat este un camp pe care poti sa-l completezi daca vrei sa ai rapoarte in functie de sursa de trafic.

Spre exemplu poti pune pe tag valoarea "Facebook" pentru toate linkurile pe carele pui pe facebook, vei avea in raportare posibilitatea sa vezi clickuri/ rata de conversie/valoare comisioane doar pentru acele linkuri.

La fel poti pune tag separat pentru "adwords" si vei avea rapoarte dedicate pe acest trafic....

E o posibilitate de a calcula venitul si CTR-ul in functie de anumite criterii pe care tot tu le poti stabili.

Gandeste-te ca ai 3 pagini de facebook, vrei sa vezi care-ti aduce cel mai mare venit.... poti folosi tagul.

Campul poate fi lasat gol, nu este nici o problema.

@Paul, din cate stiu eu codul de monitorizare (pentru a vedea numarul de afisari) nu poate fi folosit pe facebook.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Tag afiliat e codul tau de afiliat, care se adauga acelui URL, pentru a sti de la care afiliat vine comanda.
    Gresit.

Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    Tag afiliat este un camp pe care poti sa-l completezi daca vrei sa ai rapoarte in functie de sursa de trafic. Spre exemplu poti pune pa tag valoarea "Facebook" pentru toate linkurile pe carele pui pe facebook, vei avea in raportare posibilitatea sa vezi clickuri/ rata de conversie/valoare comisioane doar pentru acele linkuri.
    Corect

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

@Șerban, ce ne poți spune de problemele de livrare? Tot mai multă lume se plânge că de când cu livrarea gratuită au apărut și întârzierile. De asemenea, în momentul în care o comandă a fost dată și apare în cont ”Comandă în DERULARE” , înseamnă că produsul este sau nu în stoc sau urmează să-l primești cât mai rapid ?

vlad7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    16th October 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    60
    Putere Rep
    23

Implicit

Am un comision aprobat pentru o comanda care n-a sosit si care nu a fost achitata decat partial, prin voucher. Felicitari pentru aprobarea rapida a comisioanelor

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post
    @Șerban, ce ne poți spune de problemele de livrare? Tot mai multă lume se plânge că de când cu livrarea gratuită au apărut și întârzierile. De asemenea, în momentul în care o comandă a fost dată și apare în cont ”Comandă în DERULARE” , înseamnă că produsul este sau nu în stoc sau urmează să-l primești cât mai rapid ?
    Tot mai multa lumea descopera apa calda: de bf intarzie livrarile Chiar ciudat de altfel, in cea mai aglomerata perioada din an, sunt dificultati de procesare si livrare
    E un status intermediar, primul semn bun e dat de comanda confirmata.

Citat Postat în original de vlad7 Vezi Post
    Am un comision aprobat pentru o comanda care n-a sosit si care nu a fost achitata decat partial, prin voucher. Felicitari pentru aprobarea rapida a comisioanelor
    Vlad: atata timp cat a fost confirmata si platita ( chiar si partial ) nu am nici un motiv sa nu iti aprob comisionul. Daca va fi returnata, ti se va schimba statusul comisionului.

Subliniez ca in aceasta perioada este posibil sa raspund mai rar pe email/forum din motive personale. Imi cer scuze si sper sa revin "on duty" cat mai curand.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Mi se pare aiurea să dau comandă la un produs, să aștept 5 zile cu statusul ”Comandă în derulare” iar apoi să mi se transmită că produsul nu mai e pe stoc. Exact anul trecut de Black Friday mi s-a întâmplat așa ceva. Sper doar să nu se întâmple și de data asta pentru că ar fi bătaie de joc.

PS: De data aceasta am folosit un voucher deci se presupune că produsul a fost achitat . Apropo, dacă între timp se schimbă oferta la acel produs ( se scumpește ) ce se întâmplă ?

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

N.Paul: ne oprim aici si o sa te rog sa discutii cu colegii la relatiiclienti@altex.ro. In acest topic discutam despre afiliere, problemele si/sau intrebarile tale ma depasesc

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Altex Afiliere e cazut:

An operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because a queue was full

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 78
    Ultimul Post: 17th January 2018, 20:10
  2. Afiliere turism
    De stanccone în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 7th August 2017, 17:35
  3. 10% discount la toate produsele la Altex - daor astazi
    De eterna în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 5th May 2012, 12:04
  4. Cupon reducere Altex
    De eterna în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st January 2012, 09:50
  5. Programe de afiliere sau PPC
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd December 2010, 17:37

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •