Cred ca de aproape o ora ma tot chinui sa dau o comanda pe Altex.ro si tot ce primesc este "Va rugam asteptati..."![]()
Cred ca de aproape o ora ma tot chinui sa dau o comanda pe Altex.ro si tot ce primesc este "Va rugam asteptati..."![]()
Nu-i problema, eu de o luna si ceva astept o comanda de pe altex.roCred ca de aproape o ora ma tot chinui sa dau o comanda pe Altex.ro si tot ce primesc este "Va rugam asteptati..."![]()
Fiti constructivi va rog, daca tot sunteti offtopic: "am o problema aici, nu se incarca, nu se intampla, uite un screenshoot, etc."
Vlad: nr comanda?
@Serban Cristian: 143985660
Chiar offtopic n-as zice ca sunt, livrarea la timp a comenzilor e o componenta a afilierii. Si am dat si doua mail-uri la relatii clienti si telefoane garla, fara niciun raspuns. Multumesc de ajutor.
Livrarea a fost refuzata la destinatie.
Multumesc. Nu a fost refuzat, n-a ajuns la mine si nici n-a sunat nimeni de la curier. Si nici nu stau in Baia Mare. Un lucru as vrea sa te mai rog - daca ai putea sa anulezi voucherul folosit la comanda ar fi minunat, momentan este inactiv.
De acolo a plecat comanda, nu acolo a ajuns. Din pacate nu am idee ce se intampla la adresa ta si, binenteles, poate sa fie buba la curier. O sa trimit la colegi ptr voucher.
Inteleg ca, daca am generat un voucher azi, nu pot sa il folosesc decat incepand de maine?
da, indiferent de momentul zilei, va fi activ ziua urmatoare la ora 09.00 cand se sincronizeaza serverele.
Oferta f buna la iPhone 5S, in stoc aici.
S-au facut imbunatatiri majore la search, sper sa va fie de ajutor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)