Da, stiu ce spui, dar nu am externe decat spre 2parale... orice iesire in extern e iesire in 2parale...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Drept urmare, orice click pe link afiliat e bounce, daca nu urmaresti linkurile outbound ca events. Asta zic.
Desigur, exista nenumarate scripturi care fac asta pe diverse platforme. Pentru WP, Google Analyticator face asta foarte simplu.
Pe nisele de afiliere, teoretic, pentru un bounce rate mic ar fi bine ca linkul de afiliere sa nu fie pus pe index, ci pe pagina produsului. Dar... exista riscul sa pierzi din conversii. Pana la urma, totul se rezuma la teste. Anumite templateuri nu convertesc nici de draci. Trebuie sa le sucesti si sa le invartesti pentru a ajunge la o conversie buna, de te apuca durerile de cap.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Greu e pana prinzi un model de template asezat bine si vezi ce merge, dupa care copy-paste ca nu se schimba oricum nimic peste noapte. Grija si la culori si sexul targetat. Nu prea merge albastru la femei, cum nu prea merge roz la barbati (desi mai sunt si gay multi online). Butoanele sa fie in contrast bun cu tema sa iasa in evidenta, suficient de mari , iar restul vine din teste daca nu va plictisesc prea tare. Nu exagerati totusi in optimizare si nu prea mergeti in detalii decat in cazul in care stiti sigur ca merita.
Foarte bine, in 2Parale cel putin pe noiembrie-decembrie-ianuarie n-am avut conversie sub 2% in unele cazuri chiar si 3%.
Conteaza si mesajul call-to-action aplicat butoanelor si stiu ca am incercat cateva si unele n-au miscat nimic. Pe langa asta la reduceri merge foarte bine limitarea de timp a ofertelor, grabind vanzarile. Am studiat putin marketingul asta pe reduceri si cum se face plus ca am cautat siteuri de succes din afara tot pe aceeasi nisa si m-am inspirat cat am putut si de pe acolo.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)