Rata de conversie am aproximat-o si am zis ca e undeva intre 3 si 4% si nu 3.4%. Asta e pe siteul de reduceri strict. Rata conversie calculata de 2Parale pe noiembrie e de 2% pe contul meu, doar ca aici mai vin clickuri si din alte parti, alte siteuri, multe in teste - clickuri vin dar nu si conversii.
Asta zic ca astia 2% calculati pe tot contul meu s-ar traduce probabil in 3 sau 4% doar pe Hallelujah.ro. E foarte bine pozitionat siteul din multe pct de vedere insa se poate muuult mai bine. Totusi caut vizite de calitate si nu orice doar sa umfle nr de vizitatori.Nu-i usor mai ales cand vreau ca astia sa-mi vina gratuit
Am multe idei si planuri pentru el, dar am si pt altele. Pana la urma strategia mea e sa cresc chestii serioase care sa aduca bani si sa poata fi vandute pe ceva sume faine. Si da, recunosc, vreau sa ma si distrez cand fac asta
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Stii cumva ce siteuri detine frumix2 ? Eu nu stiu cine-i omu`.
Oricum ai fi uimit ce bani face meetmenow.ro - stiu ca s-a primit ceva diploma de Super Afiliat sau styleandthecity.ro. Sunt 2 siteuri cu un trafic imens, in care sigur se baga si bani - publicitate, echipa,etc dar care am inteles ca si scot serios. Sunt proiecte si proiecte, unele vechi altele noi dar cu sustinere financiara serioasa.
Cautareduceri.ro iar am inteles ca scoate cateva mii pe luna. Probabil in decembrie se dubleaza![]()

Răspunde cu citat