SKU? Putem sa le spunem sa-l trimita, insa probabil vor fi foarte putine magazinele care se vor conforma. Nu-l putem face camp obligatoriu din motive evidente...
SKU? Putem sa le spunem sa-l trimita, insa probabil vor fi foarte putine magazinele care se vor conforma. Nu-l putem face camp obligatoriu din motive evidente...
Cred că despre SKU este vorba. Nu știu exact cum interacționează 2parale cu platforma magazinelor când se face feedul de produse, dar din moment ce majoritatea afișează într-o căsuță specială și codul produsului, cred că se poate face automat adăugarea SKU în feed. Un mic exemplu pe evomag: Dell Laptop Inspiron N5030 (Intel Core 2 Duo T6600, 15.6", 4GB, 500GB, Intel GMA 4500MHD, BT, Negru High-Gloss) Laptop-uri Inspiron N5030, N-Series Intel Core 2 Duo T6600(2.2GHz,800MHz,2MB), 15.6in High Definition (1366X768) WLED, Integrated 0.3 Mega (cod produs:[ DL-271873436 ] )
Am un blog personal nou.
Aha! Da, o idee buna! Vom vorbi cu advertiserii, insa nu garantez ca se va rezolva foarte repede. Daca se schimba ceva, revin aici cu detalii.
In alta ordine de idei, mie mi se pare ciudat sa vorbim ORICE despre 2Parale intr-un singur topic. AFAIK, scopul thread-urilor/topic-urilor de pe forumuri este sa grupeze posturile care apartin aceleiasi discutii. Acum vreo 2 zile am primit un PM cu sugestii pentru 2PPI, l-am rugat pe cel care mi-a scris sa faca un topic dedicat sa vada toata lumea. Acolo a murit conversatia.Nu este forumul meu, dar am moderat/administrat si eu vreo 2 si stiu ca e enervant sa vezi discutii "la gramada"
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)