Rezultate 1 la 10 din 154

Subiect: Discutii comisioane respinse in 2Parale

Afișare hibrid

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Ungureanu Vezi Post
    @tetele: s-ar putea adăuga în feed și codul unic al produsului de la producător? Văd că sunt multe magazine pe it care au în feed în titlu și codul produsului. Ar fi mult mai ușor de identificat produsele.
    SKU? Putem sa le spunem sa-l trimita, insa probabil vor fi foarte putine magazinele care se vor conforma. Nu-l putem face camp obligatoriu din motive evidente...

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    35
    Posturi
    431
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    SKU? Putem sa le spunem sa-l trimita, insa probabil vor fi foarte putine magazinele care se vor conforma. Nu-l putem face camp obligatoriu din motive evidente...
    Cred că despre SKU este vorba. Nu știu exact cum interacționează 2parale cu platforma magazinelor când se face feedul de produse, dar din moment ce majoritatea afișează într-o căsuță specială și codul produsului, cred că se poate face automat adăugarea SKU în feed. Un mic exemplu pe evomag: Dell Laptop Inspiron N5030 (Intel Core 2 Duo T6600, 15.6", 4GB, 500GB, Intel GMA 4500MHD, BT, Negru High-Gloss) Laptop-uri Inspiron N5030, N-Series Intel Core 2 Duo T6600(2.2GHz,800MHz,2MB), 15.6in High Definition (1366X768) WLED, Integrated 0.3 Mega (cod produs:[ DL-271873436 ] )
    Am un blog personal nou.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Aha! Da, o idee buna! Vom vorbi cu advertiserii, insa nu garantez ca se va rezolva foarte repede. Daca se schimba ceva, revin aici cu detalii.

In alta ordine de idei, mie mi se pare ciudat sa vorbim ORICE despre 2Parale intr-un singur topic. AFAIK, scopul thread-urilor/topic-urilor de pe forumuri este sa grupeze posturile care apartin aceleiasi discutii. Acum vreo 2 zile am primit un PM cu sugestii pentru 2PPI, l-am rugat pe cel care mi-a scris sa faca un topic dedicat sa vada toata lumea. Acolo a murit conversatia. Nu este forumul meu, dar am moderat/administrat si eu vreo 2 si stiu ca e enervant sa vezi discutii "la gramada"

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    Aha! Da, o idee buna! Vom vorbi cu advertiserii, insa nu garantez ca se va rezolva foarte repede. Daca se schimba ceva, revin aici cu detalii.

In alta ordine de idei, mie mi se pare ciudat sa vorbim ORICE despre 2Parale intr-un singur topic. AFAIK, scopul thread-urilor/topic-urilor de pe forumuri este sa grupeze posturile care apartin aceleiasi discutii. Acum vreo 2 zile am primit un PM cu sugestii pentru 2PPI, l-am rugat pe cel care mi-a scris sa faca un topic dedicat sa vada toata lumea. Acolo a murit conversatia. Nu este forumul meu, dar am moderat/administrat si eu vreo 2 si stiu ca e enervant sa vezi discutii "la gramada"
    Cred ca este mai mult in interesul vostru decat al meu pentru a creat threadul respectiv cu toate sugestiile primite . Nu am timp sa fac treaba asta , ti-am trimis un pm in graba pentru a pune cat pot "umarul" la dezvoltarea 2parale.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De 2parale.ro
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 9th March 2011, 01:32
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th May 2009, 18:18
  3. Comisioane PayPal. Alimentarea cu cardul
    De Tudi în forumul PayPal
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 00:42
  4. Comisioane banci pentru cecuri Adsense
    De eliviu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 6th November 2007, 08:27