Urmaresc cu interes ce se intampla cu acest concurs si vad ca discutia a deviat dinspre concursul initial catre magazinele din programul 2parale, magazine ce nu aprecieaza munca afiliatilor si care incearca sa-i pacaleasca. Am testat si eu sistemul 2parale, un amic urma sa plece inapoi cu familia in Italia si fiind in criza de timp m-a rugat sa-i comand online biletele de avion, asta se intampla intr-o sambata, el urma sa plece miercuri. Am decis atunci pe moment sa intru de pe un link de afiliat si sa comand biletele de avion, am comandat pe numele amicului, cu adresa lui de mail si numarul sau de telefon. Surpriza a venit dupa numai cateva minute cand m-a sunat din nou amicul si mi-a spus ca-mi multumeste pentru tot si ca l-au contactat cei de la firma la telefon si i-au spus sa vina sa plateasca biletele la agentia din oras. Rezultatul: comision in valoare de 40 ron respins dupa vreo o luna de stat in asteptare. Deci, hai sa muncim pentru ca altii sa ne ia de fraeri. Nu zic ca nu sunt si magazine online in program ce merita tot respectul insa sunt multe care ar trebui verificate.