va rog sa realizati o comanda de test pentru campania starshiners.ro prin firefox si sa imi spuneti daca vi se genereaza comision!
va rog sa realizati o comanda de test pentru campania starshiners.ro prin firefox si sa imi spuneti daca vi se genereaza comision!
Promoveaza cineva german electronics, am o cerere in asteptare la ei de ceva vreme si nu vad niciun rezultat..ma gandesc ca la aprobari dureaza, la plati o sa fie si mai sexi..
"Dragi afiliati,
Anul acesta, Flanco se afla la cea de-a 5–a editie de Black Friday. Pe perioada evenimentului Flanco va opri programul de afiliere.
In urmatoarea perioada a anului, sezonul de iarna, avem convingerea ca vom recupera aceasta perioada, iar in acest fel sa obtinem ceea ce ne dorim de ambele parti.
Va multumim pentru colaborarea pe care am avut-o pana acum.
Salutari,
Echipa Flanco "
Tare greu mai baga banii in contul de afiliat astia d ela 2 parale..![]()
Salut,
Pentru cei care promovati Avon... v-au aprobat vreun comision din ianuarie?
La mine au platit cele din noiembrie, au aprobat decembrie iar cele din ianuarie inca asteapta.
Multumesc
Am un comision din 1 Decembrie acceptat/neachitat sa mai sper la el? Campania este inca activa, dar .. totusi?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Eu am comisioane de vreo 2000 de lei neacceptate inca (ian+feb) si vreo 800 neachitate din decembrie. (despre Avon zic)
Campania are de ceva timp procentaj de respingere a comisioanelor de 100%, probabil ca celor de la 2Parale nu li s-a parut nimic suspect pana in momentul in care nu li s-au mai platit lor taxele de retea.Dragi afiliati,
Va anuntam ca am demarat procedurile de suspendare in cazul campaniei de marketing afiliat pentru site-ul frfs.ro pentru neplata facturilor restante.
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)