ce dracu ala care era pe 2 are acum 100 in fata celui care era pe primul?
ce dracu ala care era pe 2 are acum 100 in fata celui care era pe primul?
inexact. cel care era pe 2, a fost pe 3 si acum pe 1, lol. Cel care era pe 1, acum e pe 3. iar actualul 2, e cel venit puternic din spate.
spectacol.
Nu vreau sa fiu carcotas, insa e ciudat cat de repede creste cel de pe locul 1 si cat de rapid i se aproba leadurile.De asemenea in RealTime sunt foarte multe leaduri din Fashion de 1 Ron(Matar sau 3Suisses), chiar atat de usor sunt oamenii de convins sa faca cont pe un site de Fashion?
Scriu din cand in cand diverse reduceri.
Il cunosc pe cel de pe locul 2 ... n-am eu putere sa particip la aceste challenge-uri ... stiu cum face leaduri si stiu ca nu face nimic rau ... dar mi se pare ciudat cum a sarit cel de pe locul 1 ...
pardon, ai probleme de memorie ? tocmai te chinui sa participi
lol, ce oameni![]()
Am 2000 de fani ... am facut 2 leaduri pe Khan ... nu are nici o legatura ...
Ca o paranteza, cel care e pe locul 3,cred ca este admin pe Facebook la pagina Broasca Dilie, cam asa se trage nu cu 2000 de fani ...
ok, bine, lasa![]()
Ce pot sa zic, eram atat de optimist, acum am inceput sa inregistrez comisioane negative.Ai inregistrat un comision de -0.28 RON in campania Libris.ro.
@tetele: ce detalii trebuie sa-ti trimit pentru a investiga cazul?
p.s. valoare vanzare: -3.47 RON
EDIT: se pare ca pe libris.ro poti primi un cupon de 10 lei, probabil asa s-a facut comanda...
Ultima modificare făcută de andyradutza; 23rd October 2012 la 23:51. Motiv: completare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)