ce dracu ala care era pe 2 are acum 100 in fata celui care era pe primul?
Versiune printabilă
ce dracu ala care era pe 2 are acum 100 in fata celui care era pe primul?
inexact. cel care era pe 2, a fost pe 3 si acum pe 1, lol. Cel care era pe 1, acum e pe 3. iar actualul 2, e cel venit puternic din spate.
spectacol.
Nu vreau sa fiu carcotas, insa e ciudat cat de repede creste cel de pe locul 1 si cat de rapid i se aproba leadurile.De asemenea in RealTime sunt foarte multe leaduri din Fashion de 1 Ron(Matar sau 3Suisses), chiar atat de usor sunt oamenii de convins sa faca cont pe un site de Fashion?
Il cunosc pe cel de pe locul 2 ... n-am eu putere sa particip la aceste challenge-uri ... stiu cum face leaduri si stiu ca nu face nimic rau ... dar mi se pare ciudat cum a sarit cel de pe locul 1 ...
pardon, ai probleme de memorie ? tocmai te chinui sa participi
lol, ce oameni :)
Am 2000 de fani ... am facut 2 leaduri pe Khan ... nu are nici o legatura ... :))
Ca o paranteza, cel care e pe locul 3,cred ca este admin pe Facebook la pagina Broasca Dilie, cam asa se trage nu cu 2000 de fani ...
ok, bine, lasa :)
Ce pot sa zic, eram atat de optimist, acum am inceput sa inregistrez comisioane negative.Citat:
Ai inregistrat un comision de -0.28 RON in campania Libris.ro.
@tetele: ce detalii trebuie sa-ti trimit pentru a investiga cazul?
p.s. valoare vanzare: -3.47 RON
EDIT: se pare ca pe libris.ro poti primi un cupon de 10 lei, probabil asa s-a facut comanda...