nu stiu daca e cea mai buna idee ca PS sa afiseze exact aceleasi informatii ca si 2p
oricum e diferenta intre sisteme, intre nr de advertiseri, nr de afiliati
cum ar fi ca la 2p se afiseaza cite un comision la fiecare 5min iar la PS sa se afiseze la 15 min (s ar trage concluzia ca sunt slabi...)
cred ca mai interesant ar fi ca fiecare sa vina cu noutati in sistemele lor incit sa atraga afiliatii sa promoveze advertiserii
IAR CEA MAI MARE REALIZARE AR FI UN SISTEM AUTOMAT SAU SEMIAUTOMAT DE VALIDARE A COMISIOANELOR (ca sa nu existe discutiile cu comisioanele in asteptare de mai bine de 1 luna...)(Serban spune ca exista sistemul automat, dar nu stiu daca si la PS, poate la celelalte retele au deja...), care sa nu fie influentat de factorul uman (atita timp cit fiecare advertiser are un om alocat pt a valida comisioanele si care primeste ordin de la conducerea advertiserului cite comisioane sa aprobe sau nu in functie de incasarile si comenzile venite...)
sunt prea multi factori relativi in ecuatia click banner-comanda-finalizare comanda-generare comision-validare comision-plata comision
pe fiecare etapa pot fi cel putin 2 explicatii de nevalidare sau neplata comision si INTOTDEAUNA afiliatul va fi primul la pierdere potentialului cistig

Răspunde cu citat