Citat Postat în original de tibi78 Vezi Post
Terminați cu fazele "am gura mare și mi se anulează sau ratează comisioane". Până la urmă nu denigrăm degeaba sistemul... Este un feedback, iar ei dacă sunt profesioniști, nu fac așa ceva. Este și pierderea lor și viitorul sistemului lor în joc. Eu unul, cred că oamenii aleși acolo știu să facă unele diferențe, în special față de aceste opinii ale noastre (părerea mea).

Dacă am comentat și eu pe aici înseamnă că trebuie să tremur că-mi "aranjează" ei veniturile... Nu cred. Totul este business.
Nu sunt profesionisti. Un exemplu ar fi faptul ca au spus ca nu vor aduce advertiseri la kila, ci doar cu experienta.

Dupa o analiza am ajuns la concluzia ca in zilele (cel putin 3 zile pe saptamana) cand se trimite newsletter, veniturile sunt pe jumatate cat sunt de exemplu luni sau miercuri. Iar in alte zile veniturile sunt cu 10-20% mai mici decat ar fi normal.

Nici nu prea inteleg cum dimineata (sa zicem) imi arata 10 comisioane (Aprobate+In asteptare+Anulate), iar seara (sa zicem) mai putine.

N-are rost.
Inca de la inceputil anului trecut am ajuns, precum multi altii, la concluzia...

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
din experienta mea pe aceasta platforma tind sa cred ca NU fura, cel putin nu in mod direct.
La romani, in general, e o problema cu furatul.