Va rog sa faceti un test in profitshare
De cand am mutat link-urile dintr-un site de pe 2parale pe profitshare, am constatat ca a scazut destul de mult numarul de comisioane generate cat si numarul de click-uri la aproximativ 60% fata de inainte, initial am crezut ca e o problema de trafic a site-ului meu, nefiind un site de care sa ma ocup.
De cateva zile mi-am propus sa fac un test, ieri am si facut testul:
Am ales sa promovez ultima lor campanie cu preturi gresite, am creat un instrument nou prin generatorul de link-uri, am salvat intrumentul, iar link-ul de afiliere l-am trecut printr-un serviciu de tip short url tiny.cc care sa poata monitoriza in detaliu numarul de click-uri totale si unice.
Apoi am promovat link-ul pe facebook si am comparat numarul de click-uri inregistrate in profitshare cu cel contorizat de tiny.cc
Diferenta este uriasa 152 click-uri unice contorizate cu tiny.cc si doar 88 in profitshare, am tinut cont doar de click-urile unice dintr-o singura zi, nu am vrut sa am erori datorita actulizarii mai intarziate in profitshare.
Am mai observat si altadata diferenta, dar nefiind conditii de testare perfect controlate am crezut ca este o eroare de actualizare intarziata la profitshare sau alte actiuni facute de mine
Va rog sa mai faceti si voi teste si sa imi spuneti daca apar si la voi diferente. Va rog sa testati si cu alte aplicatii ce pot contoriza separat click-uri unice si totale pe zile si sa asteptati pana aveti cel putin 100 de click-uri pe unealta pentru ca rezultatele sa fie cat mai corecte din punct de vedere statistic
Daca aceste diferente apar si la altii problema este destul de grava.
Ultima modificare făcută de lovelife; 22nd June 2013 la 00:55.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama